Skip to content

One week outside the box

Săptămâna viitoare vreau să fac un mic experiment total inutil dar în acelaşi timp absolut necesar. În primul rând pentru creierii mei îmbâcsiţi de tot felul de porcării chestii deştepte citite în ultima vreme prin diverse locuri. Experimentul, care NU constă în accelerarea particulelor până la apariţia găurilor negre, va urmări o spălare a creierului subsemnatului de toate mizeriile acumulate în cei aproape 2 ani de lecturat bloguri româneşti, care de care mai deştepte şi mai profi (spre deosebire de cel de faţă, care e o porcărie).

Aşadar, timp de o săptămână voi citi numai bloguri/saituri străine descoperite prin StumbleUpon, Mixx, Reddit sau alte chestii de-astea aiurea create de imperialişti. De aberat probabil că o să mai aiurez pe-aici, că doar n-am făcut degeaba schimb de link cu toată lumea acum vreo oră, dar de Google reader + Twitter nu mă mai ating până pe 3 noiembrie.

Dacă experimentul eÅŸuează mă voi declara învins ÅŸi-mi voi decerna singur premiul “Aiurea de aur” pentru întreaga activitate blogosferico-aiuristică. Dacă va fi un succes mă voi declara “cel mai aiurea blogger de pe aiurea.eu” (un fel de “cel mai tare din parcarea goală”) ÅŸi voi continua să poluez imaculatul web românesc cu aiurelile mele obiÅŸnuite.

Acestea fiind zise, vă urez succesuri deosebite în activitatea problogosferică şi mă retrag la o repriză de StumbleUpon. For one week.

4 thoughts on “One week outside the box”

  1. vezi ca s-ar putea sa nu mai vrei sa te intorci la astea vechi, romanesti

    Ultima însemnare a lui de ce?: Azi nu s-a intamplat nimic interesant

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.