Skip to content

Iartă-mă, AndreEA!

Lovitura de teatru in cazul filmului cu Andreea Antonescu in pat! Patronul de restaurant care a facut inregistrarea video, un anume Claus […]

Iartă-mă, păpuÅŸe! Nu trebuia să fac niciodată public filmuleÅ£ul, nu ÅŸtiu ce-a fost în capul meu! Cred că mi-era dor de nebuniile noastre, când mă legai de pat ÅŸi ne jucam de-a mama ÅŸi de-a tata. Sau de-a mama ÅŸi vecinul de la 3…

Am avut un moment de rătăcire, mă ierţi? Hai că te las să mă mai legi o dată de pat, ca să facă presa românească succesuri după succesuri!

—————–

Andreea a sustinut ca iubitul ei, dar si persoanele apropiate, au inteles-o si nu o condamna.

Pentru ce dracu s-o condamne nene, pentru jocuri amoroase în dormitor? ÃŽn intimitate, în doi, în pat? Păi patul pentru ce dracu e, numai pentru tras băşini după ce publicăm filmuleÅ£e “ÅŸocante”?

‘Å£i-ai dreacu’ cu dezvăluirile voastre…

4 thoughts on “Iartă-mă, AndreEA!”

  1. LOL!!! Mă trezisem pe blog cu oameni aterizaÅ£i de pe Google cu “Andreea Antonescu si Claus”. Mă gândisem că a mai scos fata o piesă. Se pare că nu am greÅŸit prea mult, a scos, dar nu una muzicală :)) .

    Ultima însemnare a lui INconstantIN: LG Renoir

  2. Shit, trebuia să bolduiesc şi eu numele, pe-aici n-ajunge nimeni căutând aşa ceva.

    Cu toate asta mă declar mulÅ£umit, pe-aici mai ajung unii căutând “femei cu tate mari”, “gang bang” sau “onania”. Top this! :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.