Nu m-am uitat la emisiunea cu nenea de la Neogen şi Magda Ciomag (sau era Ciumac?) dar am idee despre ce e vorba: nişte păsărici (+ o panaramă) se dau în spectacol pe-acolo, în speranţa că vor câştiga ceva bănuţi doar aratându-şi diverse componente şi subansamble ale virginalelor trupuri pe care le-au primit în dar de la mama natură. Sau chiar inima lui Fusu, la pachet cu un inel bengos.

OK, poate unele ar fi dispuse la mai mult (sau toate, if you ask me) dar în emisiune nu sunt obligate s-o sugă sau alte chestii de-astea pe care le fac ele de obicei (cel puţin una dintre ele). Magda, de exemplu, e pregătită pentru orice fiindcă (şi-aici băgăm limba de lemn fotbalistică) îşi doreşte mai mult victoria. Cel puţin aşa cred, din moment ce se documentează în toiul nopţii despre cum se suge şmecheria fără să tragi aer în piept. I-auzi aici:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ce să zic… bravo ei, vrea să fie nevasta perfectă! Îi urez să câştige şi să-l fericească pe domnul Fusu până la adânci bătrâneţi. Fără să tragă aer în piept.

[sursa audio: radiozu.ro]


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

5 Comments

Un roman in Canada · 8 Octombrie, 2008 at 04:27

Chestia e logica, daca trage aer in piept trebuie si sa-l sufle. Asta ar insemna sa deschida gura, iar in cazul ei nu cred sa existe barbat sa-si doreasca asta :))

Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: Canada – 5 mituri daramate (I)

INconstantIN · 8 Octombrie, 2008 at 13:23

Ce frumos a vorbit ea despre “oameni sănătoşi” :)) .

Ultima însemnare a lui INconstantIN: 2 cu Gold FM: 1. Lansarea Gold FM întârziată din cauza problemelor cu brand managerul. 2. Ascultă Gold FM online pe http://www.goldfm.ro

claus · 8 Octombrie, 2008 at 17:08

Din păcate cam deschide gura fata. Anyway, poate-o ia Fusu de nevastă şi scăpăm de ea.

putty · 9 Octombrie, 2008 at 15:43

Eww. N-o vazusem decat pe net, in cateva filmuletze penale de la otv in care dansa fara chilotzi sau ceva de genu’. Nu voiam sa stiu ca deschide si gura.. ca sa vorbeasca-n halu’ asta.

Ultima însemnare a lui putty: fuck me tender, hit me sweet, never let me go

claus · 9 Octombrie, 2008 at 15:47

Sunt convins ca se referea la o acadea, un drops, ceva… :P

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail