Skip to content

Azi halesc în deplasare

  • by

Da, frate, mă duc şi eu (neinvitat) la un grătar găzduit de Fluture. Asta pentru că, deşi nu ne cunoaştem,  sunt un pseudo-nimeni (ca şi el). Să nu mai zic că mă vede şi pe mine lumea bună – mai un mic cu unul, mai o bere cu altul, uite-aşa socializez şi eu blogosferic, poate mă trezesc invitat pe la vreun KaraokeWebstockBlogfest, ceva.

Ştiind că nu e frumos să te duci în vizită cu mâna goală, am scormonit prin vastele-mi apartamente după ceva chestii de reciclat (mai bine zis aruncat), după modelul reciclăm-ca-să-aibă-vodafone-ce-vinde (desigur, ei le vând pe bani puţini amărâţilor din lumea a treia care nu-şi permit un telefon mobil – dacă le bagă şi abonamente pe gât, îndatorându-i pe ani buni pentru un rahat de mobil reşapat, nu scrie nicăieri).

Am găsit nişte treburi care zac de vreun an cam în acelaşi stadiu, aşa că le bag în sacoşă (neapărat textilă, ca să nu fiu pungaş!!!) şi o tai la grătăreanu. Nu înainte de a prezenta sacoşa la control, desigur.

Aşadar, avem o sticlă de whisky neatinsă de prin noiembrie 2007, când am împlinit o frumoasă vârstă şi de fericire (sau necaz) m-am făcut muci (parcă)

gratar-fluture-1

o sticlă de vin (străinez, deh, să nu ne facem de râs) cam tot de pe vremea aia

gratar-fluture-2

o brichetă Zippo de pe vremea când eram un fumător trendy şi cul (acum sunt la fel de trendy şi cul da’ m-am lăsat de fumat) + gazul aferent, ca să-ncingem focul; tot pentru operaţiunea asta cred că aduc şi hârtia primită de la SRR, dacă n-a fost bună de şters la părţile căcăcioase poate e bună măcar de aprins focul…

gratar-fluture-5

gratar-fluture-4

Lângă vechiturile-astea trântim, desigur, şi nişte carne (doar e grătar)

gratar-fluture-3

şi ceva murături din colecţia personală toamnă-iarnă-şi cu puţin noroc chiar primăvară (aiurea, în ianuarie deja cumpăr de la Metro).

gratar-fluture-6

Pentru a evita problemele de digestie (doar nu vrem să scriem şi noi pe blog că ne-a luat căcarea de la grătar, nu?) luăm şi ceva pastile din arsenalul personal (bătrâneţile, deh)…

gratar-fluture-8

Acestea fiind zise pe mine mă scuzaţi, mi-e cam foame. Ne vedem la grătar!


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail