Skip to content

Azi halesc în deplasare

Da, frate, mă duc şi eu (neinvitat) la un grătar găzduit de Fluture. Asta pentru că, deşi nu ne cunoaştem,  sunt un pseudo-nimeni (ca şi el). Să nu mai zic că mă vede şi pe mine lumea bună – mai un mic cu unul, mai o bere cu altul, uite-aşa socializez şi eu blogosferic, poate mă trezesc invitat pe la vreun KaraokeWebstockBlogfest, ceva.

Ştiind că nu e frumos să te duci în vizită cu mâna goală, am scormonit prin vastele-mi apartamente după ceva chestii de reciclat (mai bine zis aruncat), după modelul reciclăm-ca-să-aibă-vodafone-ce-vinde (desigur, ei le vând pe bani puţini amărâţilor din lumea a treia care nu-şi permit un telefon mobil – dacă le bagă şi abonamente pe gât, îndatorându-i pe ani buni pentru un rahat de mobil reşapat, nu scrie nicăieri).

Am găsit nişte treburi care zac de vreun an cam în acelaşi stadiu, aşa că le bag în sacoşă (neapărat textilă, ca să nu fiu pungaş!!!) şi o tai la grătăreanu. Nu înainte de a prezenta sacoşa la control, desigur.

Aşadar, avem o sticlă de whisky neatinsă de prin noiembrie 2007, când am împlinit o frumoasă vârstă şi de fericire (sau necaz) m-am făcut muci (parcă)

gratar-fluture-1

o sticlă de vin (străinez, deh, să nu ne facem de râs) cam tot de pe vremea aia

gratar-fluture-2

o brichetă Zippo de pe vremea când eram un fumător trendy şi cul (acum sunt la fel de trendy şi cul da’ m-am lăsat de fumat) + gazul aferent, ca să-ncingem focul; tot pentru operaţiunea asta cred că aduc şi hârtia primită de la SRR, dacă n-a fost bună de şters la părţile căcăcioase poate e bună măcar de aprins focul…

gratar-fluture-5

gratar-fluture-4

Lângă vechiturile-astea trântim, desigur, şi nişte carne (doar e grătar)

gratar-fluture-3

şi ceva murături din colecţia personală toamnă-iarnă-şi cu puţin noroc chiar primăvară (aiurea, în ianuarie deja cumpăr de la Metro).

gratar-fluture-6

Pentru a evita problemele de digestie (doar nu vrem să scriem şi noi pe blog că ne-a luat căcarea de la grătar, nu?) luăm şi ceva pastile din arsenalul personal (bătrâneţile, deh)…

gratar-fluture-8

Acestea fiind zise pe mine mă scuzaţi, mi-e cam foame. Ne vedem la grătar!


Citeste si...

11 thoughts on “Azi halesc în deplasare”

 1. Mare om, mare caracter! Noroc cu tine ca te-ai gandit si la medicamente (mie nu-mi dadea prin cap) :D
  Mai, eu am ajuns acolo deja, mananc un mic. Am o palarie portocalie. Tu in ce colt de curte stai? :P

 2. @Ciupercutza: Sunt pe drum încă, m-a pus dracu să iau ăl mai mare borcan de murături şi m-a rupt la şale :D

  @iLL: Nu începem cu oleacă de tărie, să ne ardă pe maţe?

 3. bai, mi se pare mie sau voi faceti o “bisericuta” aici? Ia veniti cu sticlele alea mai incoa, sa le vedem mai bine :-)

  Ultima însemnare a lui Fluture: Gratar de bloggeri si personalitati

 4. Ferească Sfântul, nu facem nici o bisericuţă! Vrei să ceară vreun popă parohia şi să ne lase fără beuturică?

  PS: Dacă n-ajunge vinul mă duc să iau şi un Babanu’ de la colţ :D

 5. uh, poate nu te-ntorci si tu spalat la creier dupa aia. Ca am vazut pe destui cum au facut-o, dupa ce s-au intalnit cu “lumea asta buna” ;)

  Ultima însemnare a lui Cristi: Ana Birchall pentru SUA si Canada

 6. Cristi, daca n-ai fost, nu vorbi :-P Si, ca sa fiu putin mai serios, eu cred ca spalarile partiale de creier sunt si ele benefice… ca poate se spala partea aia mai mizerabila si se inlocuieste cu ceva mai bun…

  Ultima însemnare a lui Fluture: Hai, române, macar acum!

 7. Fluture, n-o lua personal, ca nu m-am referit deloc la tine (dealtfel nici nu te cunosc, deloc), ci la “lumea aceea buna”, “societatea blogosferica” de care zicea Claus mai sus.

  Si-apoi …era doar o gluma, ce naiba :P. Doar stim toti ca nu bantuie ingerasi si aristocrati prin virtualul asta, nu? ;)

  Ultima însemnare a lui Cristi: Comentarii foileton

 8. Acu’ parcă-mi pare rău că n-am stat mai mult… m-am întors cu partea aia mai mizerabilă de creier (care se gândeşte la ţâţe mari şi sfârcuri negre mai mereu) nespălată :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.