Skip to content

Verificaţi, verificaţi, verificaţi!

Am primit recent o scrisorică de amor (a se citi corespondenţă nesolicitată şi nesimţită) de la un proaspăt distribuitor Ford. Lăsăm la o parte modul în care a ales să se lanseze firma respectivă (adică prin spam nesimţit în cutia de scrisori) şi  ajungem la conţinutul epistolei. Un bla-bla stupid, evident, dar totodată şi plin de greşeli. Un mic exemplu:

Vino sa ne cunoastem si vei fi incantat de sericiile oferite promt de o echipa de tineri profesionionisti […]

Fraţilor, dacă tot vreţi să rupeţi gura târgului prin lansări în cutia de scrisori, verificaţi dracului mizeria înainte s-o împrăştiaţi în urbe! Spam-spam, da’ măcar să fie în limba română. Sau o fi tot în spammereză?

7 thoughts on “VerificaÅ£i, verificaÅ£i, verificaÅ£i!”

  1. Eh… dupa o perioada de adanci framantari am ramas la tema asta, care e absolut normal sa-ti aminteasca de Twitter (scrie in footer de ce).
    Cat despre agitat… sunt chiar calm (si aiurea, nu anapoda :D ).

  2. O patesc si eu frecvent cu spamurile, iar unele chiar ca parca is scrise la betie. Adica dupa ce ca isi fac reclama unii pe nervii nostri nici macar reclama aia nu e de Doamne ajuta…
    Lasa tema asta ca este faina. Design simplu si placut ochiului. :)

    Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: Romanii valorosi din Canada

  3. Pe mine sincer m-a incântat cu sericiile lor promte, aşa că voi da o tură (măcar imaginară :D) pe la un cocesionar Ford să le cer o ofertă copletă,cine ştie poate-mi fac şi un discout ;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.