Skip to content

Schimb de link-uri?

Mai primesc ÅŸi eu, ca tot omu’ cu blog, câte-o propunere de schimb de ciorapi link-uri. Când e vorba de link într-un blogroll care apare pe toate paginile (sau măcar pe prima) treaba e OK, dar mai sunt ÅŸi cazuri care numai link exchange nu sunt. Sau, mă rog, tot schimb de chiloÅ£i link-uri se numeÅŸte afacerea, numai că eu ar trebui să te ajut la pagerank afişându-Å£i adresa pe toate paginile, inclusiv pe prima (care are PR 3), în timp ce tu-mi dai un link amărât pe o pagină creată special pentru asta, în general cu PR 0 sau unranked.

Păi… schimb de link-uri e ăsta, monÅŸer/mamzel?! Mai degrabă-Å£i trec saitul în blogroll fără să pretind nimic în schimb, decât să mă arunci în pagina aia creată ieri ÅŸi să ai pretenÅ£ia că facem schimb de link-uri.

9 thoughts on “Schimb de link-uri?”

 1. Tocmai vorbisem cu un domn: Oancea LaurenÅ£iu. A zis că a văzut pe un “blog cu adresă lungă” lucruri urâte despre Mircea Badea! Era foarte revoltat! :))

 2. numa aia cu siteuri de muzica plin de bannere clpicioase’ti fac oferte din astea PROMO :D … faza e ca daca verifici peste o luna o sa vezi urmatoarele situatii:
  1. siteu e al latuia si linku tau e dus
  2. situ este undeva in parking deci link lipsa
  3. te afli undeva in alta parte decat initial sau chair deloc, ( se bazeza ca nu verifici)
  4. omu a schimbat tema si “a uitat” sa te adauge
  5. Domeniu a expirat
  etc ;)

  Ultima însemnare a lui pitzi: DyDy Playboi , Hot ass hell

 3. Nu e site de muzica, pare chiar serios. Treaba e ca atunci cand te lauzi ca-mi adaugi link-ul pe un site cu pagerank 4 si tu-l pui intr-o pagina noua-nouta, fara pagerank… esti aiurea, chiar daca site-ul tau pare serios. Nu umblu dupa link-uri, prefer sa adaug ce-mi place fara sa pretind la fel.

 4. Claus prin schimb de linkuri nu “sare” PR tau, Google nu face transfer de PR daca vede link exchange! Insa un link in blogroll la altu pe site iti aduce cu siguranta cativa curiosi in plus pe site… :)

  Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: 1 an fara manele

 5. Nu ma refer la link in blogroll, precum ziceam mai sus. Situatia e cam asta: eu iti pun tie link pe prima pagina si tu mie undeva intr-o pagina proaspata, destul de dosita, de “recomandari”. Zici ca nu te-ajuta la PR link-ul meu in situatia asta? M-as mira.
  Ideea era oricum alta: nu ma mai aburi ca-mi pui link pe un site cu PR 4 cand tu mi-l dosesti intr-o pagina fara PR. Mai bine zi ca vrei link, dau un ochi pe-acolo si ti-l pun moca daca-mi place.

  PS: nu ma refer la tine, sa nu se inteleaga cumva gresit :))

 6. Claus, cupa cunostintele mele de SEO, Google nu te ajuta la PR daca linkul e reciprocal… Stai linistit ca nu o iau in nume personal, ti-am inteles idea. Ah, si mai e ceva, blogrollul apare pe absolut toate paginile unui blog :)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.