Skip to content

Mulţumesc…

… celor care lasă astfel de comentarii. Îmi întăresc convingerea că în România au acces la internet prea mulţi idioţi.


Citeste si...

20 thoughts on “Mulţumesc…”

  1. Deci vrem oferta. La 3 comentarii 1 poza cu tate. Si nu orice tate, ci d-alea de-ti lasi nevasta. Trece ideea pe la departamentul de marketing :D

  2. OK, deci pentru femei bomboane şi pentru bărbaţi ţâţe. De supt şi unele şi altele, la fel ca mesajul domnului de mă-njura. Sper să fie mulţumit.

  3. M-am gândit şi eu că ar fi un comentariu la postul cu Drogatu’, dar m-au derutat acele forme de plural “să ne” şi “nu oferiţi”. Presupun că o fi fost vreun cretin auns p-acolo de pe adeptiisatanei.com care a descoperit că filmuleţul chiar nu avea haz :)) .

  4. ma-ntreb uneori daca n-ar trebui sa las comentariile la liber. Ca acum am doar pe primul (lasat de unul pe blog) moderat. Comentatori de-astia ar face insa deliciul virtualului :))

  5. M-a pus draq sa pun acum ceva mai controversat, si-a si aparut tartorul blogosferei, sa ma injure f “elevat”, cum zici ;). Si nici macar nu era cazul, ca nu la adresa lui aduceam de fapt criticile.

  6. Dap, te simti intr-adevar f magulit cand te injura “tartorii” :). Exact ca atunci cand te injura marele om politic si businessman-cioban de succes becali, alta mandrie nationala ;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail