Skip to content

Gang bang festiv

Căutăm fete simple, din popor, doritoare de un gang bang înainte de vestitul Big Bang despre care scrie toată presa zilele astea. Câteva condiţii pe care trebuie să le îndeplinească fetele:

 • să fie atrăgătoare exact cât trebuie ca să nu ne sperie erecţiile
 • să NU aibă găurile negre, ca să nu riscăm dispariţia prematură a omenirii (în ele)
 • dacă totuşi găurile sunt negre, singura şansă pentru a fi acceptate e să fie cât mai puţin încăpătoare (aş fi zis virgine dar sunt realist – there’s no such thing)
 • să aibă minim 18 ani, ca să nu riscăm noi, masculii, un gay bang pe la Jilava sau Rahova
 • să ştie ce e ăla gang bang
 • să aibă ţâţe cât mai mari – nu de alta dar să murim şi noi fericiţi.

Până acum s-au înscris: vestitul gigolo de renume mondial INconstantIN (iată formularul de adeziune) şi, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, moi. Vă puteţi înscrie printr-un comentariu la postul ăsta sau pe mail la vreausanecotzaimferoce[@]aiurea.eu.


Citeste si...

26 thoughts on “Gang bang festiv”

 1. Depinde în ce limbă, în română eu zic că e “aiurat”. Eu am aiurat, tu ai aiurat, ei au aiurat, ele se bagă la un gang bang… Că suntem aiuriţi e altă poveste.

 2. Sa nu confundam Bing Bangu cu Gang Bangu. In experiment e vorba de recreerea momentului nasterii universului, in gang bang e vorba de pro-creere. Nici dimensiunile nu le putem compara; acolo e vorba de un tun, fie el si catodic iar noi nu dispunem decat revolver sau in unele cazuri cate un pistol cu teava mai lunga asa cum avea Florin Piersica cand era mare smecher pe la Buftea…

 3. Hai bre ca poate se inscriu 100 de femei pana-n octombrie si ce ne facem? Ne deseala :))
  Eu zic sa acceptam si barbati, daca aduc minim 3 femei de caciula.

 4. “Cautam fete […]. Până acum s-au înscris: vestitul gigolo de renume mondial INconstantIN şi[…]moi”

  – later –

  “Cam multe pretenţii avem de-aia nu se-nscrie nimeni…”

  Eu de aici inteleg ca tu/ voi cautati (multe) fete, dar pana acum s`au inscris doar doua: INconstantIN si claus :D Gresesc? :)

 5. Căutăm fete simple noi, ăştia doi gigălăi care ne-am înscris înainte. Eu zic că nu m-am exprimat aiurea, se înţelegea din start, dar… dacă am făcut-o, e de înţeles, nu? You know… aiurea eu, aiurea.tu, aiurea blogul…

 6. Ce naşpa: doi gigălăi şi nicio gagică la orizont…Naşpa, măi, băieţi!
  Pun pariu că vă aşteptaţi la puhoaie de fete.. =)))

 7. OK baieti, hai ca ma bag eu! oricum de mult vreau sa fac parte dintr-un gang bang. Mai e valabila oferta??? Mi se pare mie sau ma bag si eu cam cu un an prea tarziu????:o Anyway… da-ti-mi de stire… Sper doar sa fiti baieti spalati :d

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.