Skip to content

Formă sau fond?

De câteva zile mă tot lupt cu temele de WordPress, căutând una care să fie şi aiurea, cum îmi sugera o domnişoară, dar şi plăcută ochiului. Cu alte cuvinte m-am luptat cu forma, nu cu fondul. Am dovedit-o, zic eu, revenind la portocaliu, soare şi alte vise umede cu vara care tocmai s-a terminat.

Alesesem la un moment dat o temă suficient de aiurea pentru gusturile mele dar obositoare în acelaşi timp; navigarea ar fi fost mult îngreunată dac-aş fi rămas cu tema respectivă şi, după cum mi s-a sugerat (nu că n-aş fi gândit-o şi eu), aş fi speriat şi cei 3-4 rătăciţi care mai dau pe-aici din când în când. Adică din aiurea.eu aş fi rămas, din cauza designului, doar eu (am încheiat citatul).

E, ajungând în punctul ăsta cu aiureala despre blog şi teme, vă întreb pe voi, vajnici navigatori pe internet şi, din când în când, prin paginile aiurea.eu:

Aţi ieşit vreodată de pe un blog (sau sait) fără să studiaţi atent conţinutul, din cauza designului?

Eu ieşeam pe vremuri în câteva secunde de pe saiturile cu reclame nesimţite. Acum, de când cu NoScript şi alte adblockere, nu mai e cazul.


Citeste si...

20 thoughts on “Formă sau fond?”

 1. m-au deranjat blogurile pline cu reclame, prea aglomerate.

  Al tau imi place, imi plac culorile si-mi place ca am ce sa citesc la ora asta :P Tare bun e twitterul !

  Ultima însemnare a lui OLiX: Un an de radio

 2. lol, merci. Într-adevăr, e bun Twitter-ul, noaptea trecută mă plictiseam şi am ajuns să ascult KissFM pentru că ţi-am văzut mesajele pe-acolo :D

 3. Nu-s conservatoare, insa layoutul trecut era mult mai aerisit. Ai cam sugrumat postarile in stanga, saracele, ce-ai cu ele?. Cat despre culoare, e destul de obositoare; era ok daca pastrai doar tema de sus, fara implicatii mijlocase.:D
  Zic si eu…

 4. Pot sa fiu soacra si sa carcotesc?
  Da, era sa ies urgent de pe blogul tau pentru ca imi cere sa-mi instalez ActiveX control .. bla bla. Iar in IE6 se vede urat, cah :( Am deschis si cu firefox si e ok. Numai ca la birou n-am. Gata, am carcotit.

  Ies repede de pe bloagele care au teme negre si fonturi colorate (roz de ex). Ma zgarie pe ochi. Ies si mai repede de pe site-urile care au prea multe brizbrizuri si din care se aude muzica imediat ce ai dat click (mi-e mult mai simplu sa apas butonul close decat sa-l caut pe ala de sound off).

 5. Wow. Imi place tema asta. Super!!! POt sa o folosesc si eu? :P Glumesc. Oricum ar fi, eu zic sa o pastrezi. Combinatia de culori e bestiala :)

  Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: De ce Canada si nu Romania?

 6. Eu am schimbat tema de vre-o 4-5 ori pana m-am oprit la actuala. Tema perfecta nu gasesti. Oricand se vor gasi pluginuri care se incapataneaza sa mearga. Important e sa arate bine, sa aiba culori armonioase, si sa fie functionala, adica sa nu dea erori mari.
  Asta de acum nu-mi place :(

  Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: De ce Canada si nu Romania?

 7. Nici eu nu ma omor dupa ea dar mai continui cautarile. E tema clasica din WordPress 1.x, cu alt CSS. Surprinzator, merg toate pluginurile cu ea :)

 8. Pe mine m-ai debusolat :)) Cred ca faci chiar acum niste schimbari la blog, ca intre doua pagini am obtinut doua teme diferite. Asta are comentariile sus, chestie care baga putin in ceatza…

  De obicei ajung sa parasesc blogurile care se incarca foarte greu. Isi pun unii poze de cate 4M afisate in cate o ferestruica mica :(

  Ultima însemnare a lui Cristi: Am nevoie de feedback-ul vostru

 9. M-am debusolat singur, daramite pe cei care mai intra aici. Sorry for that dar nu ma multumeste nimic zilele-astea…
  E layout de Twitter, de-aia a pus formularul pentru comentarii sus. Aiurea, intr-adevar, ceea ce ma face sa cred ca totusi mi se potriveste :D

 10. Merge foarte bine, numai că semnul de reply din dreapta e total inutil – pluginul respectiv nu merge. La fel şi clickable smileys da’ să zicem că poate nu-s mulţi fani Yahoo! messenger pe-aici.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.