Skip to content

Ce nu ştiu păsăricile de pe messenger

Multe, dar de data asta vreau să mă refer doar la un singur lucru: dacă stai pe invisible şi ai în listă pe cineva ca mine care, sătul de Yahoo! messenger, a dat-o-n Pidgin de multă vreme, NU e ok să-ţi pui la avatar poze deocheate cu tine. Pidgin, ajutat de un plugin numit Album, ţi le vede chiar dacă apari offline şi le salvează la nenea claus/aiurea pe PC, întru delectarea ulterioară a ochilor injectaţi dar avizi de studierea universului feminin până la cele mai mărunte detalii.

Aşadar, stimate piţipoance, păsărici, pizdulici sau cum vreţi voi să fiţi alintate, NU mai puneţi poze sexoase la avatar când staţi pe invisible, dacă vreţi să nu le vadă şi alţii. Ştiu că aveţi boyfrenzii departe şi cybersexu’ e în floare dar e mai bine să vă protejaţi singurele intimitatea decât să vă văitaţi după că v-a văzut un internet întreg în costumul Evei.

Sau puneţi, deja fac colecţie de avatare 96×96 cu păsărici sexoase…


Citeste si...

22 thoughts on “Ce nu ştiu păsăricile de pe messenger”

  1. Hehe! e cam greu sa vezi “pasarica” la dimensiunea aia de 96x96px :)) dar oricum daca se poate le luam si asa, si le tinem pana cresc mari :)))
    Sau nu, ca atunci zboara la alte case.

  2. @snowalker: cand e vorba de pasarici am niste ochi…

    @Iubika: nu era foarte interesanta nici mai clara, pe-alea cu adevarat interesante le tin pentru mine :D

  3. Eu ma refeream la cele care, fiind pe invisible pentru majoritatea din lista, pun poze la avatar doar pentru anumiti ochi. Ideea era ca ochii care le vad sunt ceva mai multi decat gandesc ele :)

  4. salut. am dat de-un imbecil care fura materialele de la altii (vezi blogalfa11[dot]blogspot[dot]com). Si mie-mi foloseste direct o imagine, ma gandesc cum sa il interzic sau sa-l reclam la Blogger :(

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.