Skip to content

Bătrâioara

Are cineva idee ce-a vrut să spună poetul cu versurile din înregistrarea de mai jos? La ce s-a referit oare el  atunci când, lovit de cea mai perversă muză, a creat această capodoperă modernă?

[audio:batraioara.mp3]

PS: există un indiciu undeva, prin înregistrare

PPS: oricine e liber să-şi aducă propria contribuţie la capodoperă prin câteva versuri sau chiar strofe


Citeste si...

11 thoughts on “Bătrâioara”

 1. Aiureli! Cu cat versurile unui poem is mai abstracte cu atat trebuie ca ele sa fie mai bine realizate. Altfel isi pierd sensul poetic si devin doar o adunatura de cuvinte. Ceea ce cred ca este cazul in acest asa-zis poem modern.

 2. Impresionant! Magnific! Capodoperal!

  Un antepanegiric al Măriei Sale, Femeia, eternă în frumuseţea ei şi în dumnezeiasca-i capacitate de străbatere a spiritului în căutare de comuniune spiritual-carnală cu noi toţi, supuşi umili ai neiertătorului Cronos.

 3. ÃŽn afară de versurile minunate, înregistrarea conÅ£ine ÅŸi un fundal sonor secundar din care se desprin “zgomot de trafic” ÅŸi un claxon. Pe mine m-a dus cu gândul la piesa celor de la Taxi “Trag un claxon” în care cineva era pornit la agăţat fete… Well?

 4. Ai ghicit indiciul :D Deocamdata cam atat dar presimt ca vei dezlega enigma.
  Pe de alta parte, nu te-arunci la o continuare? O strofa, acolo? :D

 5. Pentru că nu s-a înghesuit nimeni să continue capodopera şi nici să ghicească despre ce e vorba în propoziţie, iată răspunsul:

  poetul era în trafic (după cum sugerau zgomotele şi claxonul auzite de INconstantIN) şi studia un nene în vârstă care conducea o Dacie veeeeeeche de tot. Nenea se uita cu jind la un Hyundai i10 care se strecura agil prin aglomeraţie, în timp ce el stătea spăşit la coadă.

  Åži-am încălecat pe-o blondă ÅŸa…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.