Skip to content

Obsesii aiurea

  • by

iLL pasează şi pe-aici leapşa cu obsesiile, probabil pentru că a observat (şi el) că sunt cam obsedat. De diverse chestii, cum ar fi sexul, femeile şi ţâţele lor, ţâţele şi femeile aferente, sexul cu femeile ale căror ţâţe mă obsedează sau sexul cu ţâţele femeilor care mă obsedează. Pe scurt, femeile (şi mai ales ţâţele lor) ar fi cam pe primul loc atunci când vorbim de obsesiile mele. Ţâţele mă obsedează de mic, cred că dinainte chiar de a avea prima erecţie sau de a şti măcar ce-i aia. De vină e şi tata, desigur, pentru că avea dosite prin cotloane sigure (credea el) diverse reviste sau cărţi (!) cu ţâţe. Şi femei, bineînţeles.

În rest, mă mai obsedează nişte vise pe care le am de mic, ca de exemplu ăla very scary în care mă trezesc în mijlocul străzii îmbrăcat în pijama, cu diversele lui variaţiuni: sunt deja la serviciu şi observ că am uitat să mă îmbrac (deci sunt ori în pijama, ori în curul gol, depinde de gradul de “scary” al visului), e iarnă şi eu mă trezesc pe stradă, la minus ţîşpe grade, încălţat în papuci, sunt la nuş’ce petrecere de fiţe doar în maieu+chiloţei şi altele asemenea.

Ar mai fi şi alte obsesii aiurea dar mă opresc aici, ca să nu par defect de-a dreptul. Nu înainte însă de a menţiona că sunt obsedat de ţâţe. Sau am mai zis?!

PS: Cine se simte obsedat poate să preia ştafeta. Cine nu… ar fi bine să se simtă, că oricum e.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail