Skip to content

Obsesii aiurea

iLL pasează şi pe-aici leapşa cu obsesiile, probabil pentru că a observat (şi el) că sunt cam obsedat. De diverse chestii, cum ar fi sexul, femeile şi ţâţele lor, ţâţele şi femeile aferente, sexul cu femeile ale căror ţâţe mă obsedează sau sexul cu ţâţele femeilor care mă obsedează. Pe scurt, femeile (şi mai ales ţâţele lor) ar fi cam pe primul loc atunci când vorbim de obsesiile mele. Ţâţele mă obsedează de mic, cred că dinainte chiar de a avea prima erecţie sau de a şti măcar ce-i aia. De vină e şi tata, desigur, pentru că avea dosite prin cotloane sigure (credea el) diverse reviste sau cărţi (!) cu ţâţe. Şi femei, bineînţeles.

În rest, mă mai obsedează nişte vise pe care le am de mic, ca de exemplu ăla very scary în care mă trezesc în mijlocul străzii îmbrăcat în pijama, cu diversele lui variaţiuni: sunt deja la serviciu şi observ că am uitat să mă îmbrac (deci sunt ori în pijama, ori în curul gol, depinde de gradul de “scary” al visului), e iarnă şi eu mă trezesc pe stradă, la minus ţîşpe grade, încălţat în papuci, sunt la nuş’ce petrecere de fiţe doar în maieu+chiloţei şi altele asemenea.

Ar mai fi şi alte obsesii aiurea dar mă opresc aici, ca să nu par defect de-a dreptul. Nu înainte însă de a menţiona că sunt obsedat de ţâţe. Sau am mai zis?!

PS: Cine se simte obsedat poate să preia ştafeta. Cine nu… ar fi bine să se simtă, că oricum e.

7 thoughts on “Obsesii aiurea”

 1. Hmmm… deci toate obsesiile tale vin din copilarie… :-?

  Ultima însemnare a lui Iubika: Surpriza noptii

 2. Nimic nou sub soare. E dovedita stiintific obsesia barbatilor pentru sani, cica nu v-ati desprins inca de sanul mamei, il mozoliti in continuare prin intermediul altor femei. :)) Ciudat este ca si noua, femeilor, ne place obsesia asta a voastra. Doar cele mai putin inzestrate n-ar fi de acord cu mine acum.
  Uite, o obsesie pe care n-am inteles-o, dar am acceptat-o, este fetisul picioarelor. Cum dracului sa te exciti cand femeia iti baga pur si simplu piciorul in gura? Intrebi: care e cea mai mare fantezie a ta? Raspunsul vine categoric: un picior in gura! :)))

 3. :)) Ah, apropo, mi-am adus aminte de un banc si nu ma pot abtine sa nu-l scriu. Ma poti spama ulterior. :D
  Un tip vroia sa se insoare. Alege el 3 dudui si se hotaraste sa dea fiecareia cate 5000 de euro, sa vada cum sunt folositi banii.
  Prima isi cumpara toale, se duce la coafor: uite, iubitule, m-am aranjat special pt tine, sa fii mandru cand iesi cu mine pe strada. Tipul ramane impresionat.
  A doua tipa ii cumpara ustensile de pescuit, arme de vanatoare: uite, tzutzu mic, ti-am cumparat astea ca stiu ca e hobby-ul tau. Mama, tipul deja era pe spate.
  A treia duce banii la bursa, scoate de-acolo de 3 ori mai mult: uite, iubirea vietii mele, iti returnez suma pe care mi-ai dat-o si inca ceva mai mult, iar cu diferenta vom avea o viata indestulata. Mama, tipul era deja in dilema, pe care s-o aleaga, erau perfecte toate. A stat el si s-a gandit, si s-a gandit, si-a cugetat. Pana la urma a luat-o pe….cea care avea cei mai mari sani. =)))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.