Skip to content

Muzee ÅŸi saituri

Lumea bună scrie periodic despre saiturile varză dar de sute de mii de euro ale ziarelor. În acelaşi timp, toată lumea (în general bună) anunţă periodic şi proiecte mişto, care de obicei au legătură cu bloggeri de succes, cunoştinţe ale lor sau diverse companii care fac promovare şi prin intermediul blogurilor.

Să vedem cum arată un astfel de sait miÅŸto, despre care au scris (ÅŸi vor mai scrie) toate blogurile (mari sau mici). Recomand full screen ÅŸi concentrare maximă pe laitmotivul “No title”.

[flash http://vid194.photobucket.com/albums/z45/aiureadoteu/muzeulgsm.flv]

Zilele trecute erau ceva telefoane pe-acolo şi mă bătea gândul să-mi pozez şi eu rapandulele şi să mă mândresc cu ele pe net, dar nu văd de ce m-aş munci să fac poze, să le uploadez pe sait şi să mai adaug şi niscaiva descrieri şmechere, dacă pozele mele oricum vor dispărea într-un final.

O fi de vină ora la care bântui eu pe-acolo, respectiv 4 jumate dimineaţa, o fi închis muzeul la ora asta? Sau poate-mi trebuie cont ca să  văd ce telefoane deţin românii prin colecţiile personale?! Nu, mulţumesc, nu bag codul numeric personal pe orice sait, mai ales pe alea care par în construcţie.

Una peste alta e miÅŸto ideea, păcat însă de realizare. Åži de spam-ul care probabil va veni de la Vodafone pe adresele de mail ale celor care s-au înregistrat acolo…

2 thoughts on “Muzee ÅŸi saituri”

  1. Chiar aiurea (fara eu) de tot. Am primit si eu invitatia de a-l vizita pe muzeu.
    Dar te-ai enervat ceva, daca te-ai pus sa inregistrezi totul…!
    (apropo, cu ce ai inregistrat?)

    Ultima însemnare a lui Adrian Cristea: Hai sa ne dam pe video!!!

  2. Nu m-am enervat chiar deloc, i-am prins cu chiloţii-n vine şi am ţinut neapărat să imortalizez momentul.
    Camtasia Studio a comis înregistrarea.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.