Skip to content

Coincidenţă stranie

Astăzi am stat fără telefon fix şi internet vreo 5-6 ore, graţie internet providerului din ce în ce mai de rahat numit RCS-RDS. Enervat la culme, după ce am sunat de enşpe mii de ori şi mi s-a pus aceeaşi placă – “văd că sesizarea dumneavoastră a fost preluată, probabil că se ocupă colegii noştri de ea chiar acum”, m-am hotărât să renunţ la ISP-ul de căcat mai sus menţionat. Atât pentru că în ultima vreme pică netul din ce în ce mai des, cât şi pentru că imbecilii de care dau de fiecare dată la serviciul clienţi mă pun să scot routerul şi să-nfig netul direct în laptop, cu toate că le explic mereu că n-am nici telefon şi nici internet, deci e clar că defecţiunea e de la ei.

Aşadar, am întrebat domnişoara (mai puţin imbecilă decât colegii ei – nu m-a întrebat de router) de la capătul celălalt al firului ce trebuie să fac pentru a renunţa la serviciile prestate din ce în ce mai jalnic de RDS. Mi-a explicat fata cum stă treaba cu cererea, am închis telefonul (mobil, că fixul nu mergea, fiind tot de la eRDeeSh), am mai înjurat vreo 2-3 minute de mamele, taţii şi cumnaţii lucrătorilor RDS, după care am încercat să mă conectez din nou la internet. Surpriza dracului, acum mergea! La nici 5 minute după ce întrebasem cum reziliez contractul cu felaţionista companie RDS aveam din nou internet şi telefon! Asta după ce stătusem vreo 6 ore fără.

Stranie coincidenţă, nu?

PS: dac-ajung pe-aici niscaiva abonaţi Clicknet din Bucureşti aş aprecia dacă mi-ar răspunde la o întrebare: şi cei de la Clicknet sug la fel de grav? M-ar tenta să trec la ei.


Citeste si...

13 thoughts on “Coincidenţă stranie”

 1. Nici la mine nu erau probleme până s-a stricat nush ce echipament. L-au înlocuit, după care a început circul. Probabil au pus ceva ieftin, made in China.

 2. eu am clicknet si sunt f multumit. stau in dr. taberei si am avut net de la rds. nu pot sa-ti spun ce-am tras cu ei. departamentul lor de relatii cu clientii este cel mai jalnic (niste blonde toate) intrebi de mere si-ti zic de pere. nu vreau sa te plictisesc. cert este ca m-am suparat si am plecat de la ei si culmea, surpriza a venit de la romtelecom, sa nu-ti vina sa crezi frate ce serviabili sunt toti. in 3 zile am rezolvat cu totul cu linie si cu net. singura problema a fost ca am asteptat cam 10 minute pe fir cu serviciul lor de asistenta net, in rest super ok baietii de-acolo.

 3. Ieri colegul meu se certa la telefon cu providerul lui. Se pare ca ii taiasera netul pe motiv de intarziere la plata. Numai ca omul platise in data de 21 si nu intelegea de ce tot nu i`au dat drumul la net. Si a intrebat si el… Ce credeti? S`a ales cu o minunatie de avalansa de reprosuri de genul “Pai bine, stimate client, de ce nu ne`ai zis ca ai platit?”. WTF?!

 4. Mmmm… avand in vedere penibilul situatiei, RDS a fost primul meu gand. Dar cica nu… Nici nu mai tin minte despre cine era vorba. ASTRAL, parca? :) Lasa ca`l interoghez maine la cafeaua de dimineata :)

 5. Sper că la cafeaua aia nu fumezi şi vreo ţigară (n-are legătură cu subiectul dar voiam să marchez faptul că azi aniversez 5 luni fără fumat :D )

 6. Cred ca am dat peste aceeasi domnisorica de la relatii; cand ii spun ca am router, gata, se blocheaza si spune ca e de la router, sa bag cablul direct ca o sa mearga… oare costa mult sa pui la telefon un nenen/o tanti care chiar sa cunoasca ceva calculatoare, nu doar sa stie sa puna aceeasi placa la fiecare telefon?

 7. Eu am stat 12 zile fara internetul de kkt de la RDS, telefonul functiona. Am sunat in fiecare zi dimineata si seara, le-am zis ca nu am connexiune la internet deloc (No cable plugged in), dupa cateva zile si-au dat seama ca este un echipament al lor, in a 5-a zi au zis ca au facut comanda de un echipament nou, a 8-a zi au zis ca l-au trimis la reconfigurat, a 9-a zi au zis ca l-au pus dar cand am sunat in a 10-a zi au zis ca ei nu ar fi spus asa ceva….si pana in a 11-a zi tot nu il configurasera…… a 12 zi ca un miracol a inceput sa functioneze.
  Am amenintat cu OPC, am citat din contract, am zis ca renunt la ei….canci…
  E bine ca acu merge.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.