Skip to content

Coincidenţă stranie

  • by

Astăzi am stat fără telefon fix şi internet vreo 5-6 ore, graţie internet providerului din ce în ce mai de rahat numit RCS-RDS. Enervat la culme, după ce am sunat de enşpe mii de ori şi mi s-a pus aceeaşi placă – “văd că sesizarea dumneavoastră a fost preluată, probabil că se ocupă colegii noştri de ea chiar acum”, m-am hotărât să renunţ la ISP-ul de căcat mai sus menţionat. Atât pentru că în ultima vreme pică netul din ce în ce mai des, cât şi pentru că imbecilii de care dau de fiecare dată la serviciul clienţi mă pun să scot routerul şi să-nfig netul direct în laptop, cu toate că le explic mereu că n-am nici telefon şi nici internet, deci e clar că defecţiunea e de la ei.

Aşadar, am întrebat domnişoara (mai puţin imbecilă decât colegii ei – nu m-a întrebat de router) de la capătul celălalt al firului ce trebuie să fac pentru a renunţa la serviciile prestate din ce în ce mai jalnic de RDS. Mi-a explicat fata cum stă treaba cu cererea, am închis telefonul (mobil, că fixul nu mergea, fiind tot de la eRDeeSh), am mai înjurat vreo 2-3 minute de mamele, taţii şi cumnaţii lucrătorilor RDS, după care am încercat să mă conectez din nou la internet. Surpriza dracului, acum mergea! La nici 5 minute după ce întrebasem cum reziliez contractul cu felaţionista companie RDS aveam din nou internet şi telefon! Asta după ce stătusem vreo 6 ore fără.

Stranie coincidenţă, nu?

PS: dac-ajung pe-aici niscaiva abonaţi Clicknet din Bucureşti aş aprecia dacă mi-ar răspunde la o întrebare: şi cei de la Clicknet sug la fel de grav? M-ar tenta să trec la ei.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail