Skip to content

Buh bye, Flickr!

Măcar un la revedere meritam înainte să-mi şteargă contul, dacă tot l-am plătit pentru un an şi am beneficiat de el doar 8 luni. Şi eu care mă gândeam că numai românii-s nesimţiţi…

Pozele mai interesante probabil că-şi vor găsi locul prin galeria aiurea, pe care o voi revigora cu ocazia asta. Sau prin măruntaiele WordPressului, mă mai gândesc. Reconstituirea patrimoniului foto aiurea va începe, bineînţeles, după ce voi epuiza şi restul de concediu.

Aşadar, multă muie sănătate, Flickr!


Citeste si...

8 thoughts on “Buh bye, Flickr!”

 1. Hello,

  Thank you for contacting Flickr Member Support.

  I have escalated your email to a senior representative in
  an effort to obtain the best answer. Please allow some time
  for a follow-up reply to your question.

  If you have any other questions, please feel free to reply
  to this email.

  Thank you again for contacting us.

  Regards,

  Flickr Member Support

  Poate, poate…

 2. bine te-ai intors, dragutz template si …imi pare rau de vestile astea. Ma surprinde ca nu esti singurul care-a scris de chestii de-astea de la Flickr :(

 3. Intrebari intrebatoare: daca Flickr era o firma romaneasca si suspenda conturi PLATITE fara sa anunte macar, cata lume sarea de cur in sus? Cati comentau ca rromania e tara de cacat si altele asemanatoare? Asa… le inghitim, ca doar Yahoo! e mare si il/o/ii doare-n pula de noi.

 4. Puteau macar sa-ti dea un avertisment sau sa-ti suspende contul temporar. In ritmul asta (ca am inteles ca si Zoso a patit-o) o sa se duca draq… Bine ca am dat de acest articol si al celui sus mentionat ca ma batea gandul sa-mi iau un cont platit.

 5. Puteau sa faca multe dar fiind acoperiti de ToS fac doar ce vrea muschiul lor. Cu o zi inainte verificasem daca mi-a disparut vreo poza si erau toate la locul lor, deci nici macar n-au sters ce-i deranja ci tot contul.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.