Skip to content

Aiurea pe coclauri

  • by

Încă nu, de mâine. Piftia care-mi ţine loc de creier (de la căldură, deh…) a conceput, în chinuri grele,  un traseu maratonistic de vreo 1800 km. Pe care l-am scurtat imediat cam la jumate, nu de alta dar n-am luat încă marele premiu la loto. Poate dac-aş juca l-aş lua, mă gândesc. Sau dac-aş fi mâncat diverse chestii maronii în copilărie, ca Ogică.

Anyway, să revenim la traseu, că de-aia m-am pus pe aiurat înainte de plecare. Cam ăsta de dedesubt ar fi (un click pe poză ar trebui să ducă la traseul făcut de mânuţele mele pe Yahoo maps, de unde am şi ciordit imaginea):

Din traseul ăsta mă interesează în mod special Sighişoara, Sibiu, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, staţiunile de boşorogi de pe lângă Râmnicu Vâlcea şi mănăstirile de care m-oi împiedica pe drum (Cozia, Horezu şi care-o mai fi). În primele 2 nopţi o să urlu la lună în Tohanu Nou – Bran, în următoarea pe lângă Sighişoara, după care merg pe principiul carpe diem – mai pe româneşte nu mi-am aranjat nimic, trăiesc clipa (şi eventual dorm în boscheţi dacă nu găsesc cazare).

Acum… dacă trece pe-aici careva cu informaţii despre locuri unde se mănâncă şi doarme bine, zone unde se lucrează la drumuri/poduri/alte chestii-socoteli, porţiuni de şosea varză şi alte secrete de stat utile pentru subsemnatul, îl rog să lase un comentariu (sau mai multe, că le las la liber). Dacă nu… asta e, mă bazez pe creierii mei varză şi-oi vedea unde-ajung :))

Ne mai citim când avem posibilitatea. În special prin comentarii sau pe Twitter, că-i ceva mai uşor de pe mobil/PDA.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail