Skip to content

Video blog review: Drogatu

A venit momentul să mă apuc şi eu de video blog review-uri. Nu pentru că m-aş pricepe, da’ asta nu contează pe net, principalul e să dăm publish la ceva. Sper ca posesorul blogului analizat mai jos să trateze acest review aşa cum trebuie, adicătelea ca pe un pamflet. Sau, mă rog, îl poate trata şi cu indiferenţă, principalul e să nu se supere (prea tare). În cazul în care se supără, îl invit la o partidă de “Nu te supăra frate” imediat ce găsesc jocul prin debaraua casei părinteşti.

Mai multe aflaţi din video blog review-ul de mai jos. Aştept felicitările, masa, dansul şi înjurăturile voastre prin porumbei călători sau mai jos, sub formă de comentarii.

Disclaimer: Orice asemănare cu persoane, bloguri sau alte chestii reale este complet întâmplătoare. Sau nu. Niciun blogger n-a fost rănit în timpul filmărilor.

23 thoughts on “Video blog review: Drogatu”

 1. Îmi pare rău că dial-upul me mă privează de blog reviewul tău. Chiar sunt curios cât de tare ţi-a reuşit “asemănarea întâmplătoare”. Am văzut şi eu un “video review” al lui …atu pe care abia am avut răbdarea să îl văd până la capăt ca să mă conving ce prost e, reviewul inclusiv :) .

  Ultima însemnare a lui INconstantIN: Referals pentru INconstantIN.ro

 2. e misto, dar n-am putut sa-l vad pan’la capat
  presupun ca e un parody al review-urilor lu’ blogatu (dar nu-s sigur, ca am fost o singura data acolo, si-am plecat repede)

  daca mai faci, fa-le mai scurte sa poa’ sa le vada si cei de pe dialup sau fara timp :D

  Ultima însemnare a lui zamolxis: Centura de siguranta a fost patentata…

 3. Acesta este un commentariu critic…….daca intentia a fost una creativa e ok!!! :D

  Ultima însemnare a lui DBlog: Ultima stire din Irak

 4. Merci da’ nu cred ca e asa de reusit. It was fun making it, anyway.
  Si inca o chestie: mie chiar mi-e simpatic Blogatu. Cand lumea il face spammer el multumeste pentru link-uri si sugestii. Rar am vazut atata calm la cineva (eu fiind cam nervos din fire :D ). A fost amuzant sa ma joc in felul asta, doar atat. Las criticile pentru altii.

 5. Săracul om… nici numele nu poate să şi-l pronunţe corect cînd se prezintă. Şi nici măcar adresa blogului. Asta înseamnă să ai un destin crunt (pronunţat cu “r” apăsat).

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.