Am împlinit de curând 3 luni de când am renunţat total* la tutun şi de ieri mai pot trece pe listă încă un succes în domeniul ăsta: mi-am convins şi jumătatea să renunţe la fumat. Deci dispar definitiv ţigările de la mine din casă, cu fum cu tot.

Fumatul dauneaza spermei

Succesuri, ce să mai. Pachetele-alea horror care ar trebui să apară azi sunt egale cu zero pe lângă puterea mea de convingere. Vreun amator să facem o probă, ceva? :D

* n-am mai tras nici măcar un fum


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

10 Comments

iLL · 1 Iulie, 2008 at 15:09

Ce metoda ai aplicat si la tine si la jumatate?
La mine trebuie sa fac jumatatea sa se lase inainte!

Ultima însemnare a lui iLL: Trei raspunsuri retorice si blogosferice

Iubika · 1 Iulie, 2008 at 19:50

Jumatatea? Dar eu n`am renuntat la fumat, draga :) Cel putin nu la cel pasiv :)

Ultima însemnare a lui Iubika: O luna – 30 de zile

claus · 1 Iulie, 2008 at 22:04

@Iubika: OK, atunci sfertul, că mie-mi place să am mai multe “jumătăţi” :D

claus · 1 Iulie, 2008 at 22:13

@iLL: La mine a fost relativ simplu – într-o zi cu soare am decis că am fumat destul. M-am lăsat brusc, spunându-mi în fiecare zi că am luat decizia corectă şi studiind schimbările care se petreceau (am mai scris câteva chestii pe-aici). Cred că mă intoxicasem şi organismul a zis STOP, altfel n-aş fi renunţat eu aşa uşor la fumat (în nopţile cu insomnii ajungeam şi la 3 pachete)…
La jumătate au contribuit 3 chestii:
– eu, prin f*tutul la cap şi exemplul personal
– faptul că de vreo lună o convinsesem să fumeze KENT NANOTEK argintiu, cu doar 0,2% nicotină (metodă mai bună decât aia cu NICORETTE şi alte prostii de genul, după părerea mea)
– lipsa de aer din Bucureşti din perioada asta caniculară; atunci când ai senzaţia că te sufoci de la căldură şi praf parcă-ţi vine să le laşi naibii de ţigări.
Tre’ să recunosc că bătutul la cap a contat cel mai mult – am o gurăăă :))

Iubika · 1 Iulie, 2008 at 22:24

Hotaraste`te… ori “bătutul la cap”, ori “f*tutul la cap”! ;)

claus · 1 Iulie, 2008 at 23:16

Tot un drac :)

Cristi · 5 Iulie, 2008 at 20:52

As fi fost curios ce varsta ai, dar n-as vrea sa fiu indiscret :). De ce? Ca acum 20 de ani mi-ar fi fost usor si mie sa ma las, dar acu’ e muuult mai greu. Sunt insa pe cale sa fac acelasi lucru ca tine, ca am ajuns sa ma imbolnavesc des, nu mai am gust si miros, plus ca dau o groaza de bani pe tigari :(

Cred c-o sa incerc cu un patch de-acela care se pune pe brat si-ti injecteaza la inceput gradual nicotina, pana nu mai ai nevoie. Stiu ca suna bizar, dar asta e, cand s-a creat dependenta serioasa e ff greu s-o rupi deodata.

Cat despre “calitatea spermei” …hmmm … stiam ca afecteaza mai mult potentza :). Se-ntampla ca am facut doi copii minunati, fumator fiind (si eu, si jumatatea :)), deci… :))

Ultima însemnare a lui Cristi: Ce cauta Prim Ministrul pe Google

claus · 5 Iulie, 2008 at 23:39

Sunt (aproape) bosorog, desi din aiurelile mele de-aici poate reiese altceva :D M-am apucat de fumat cand eram un copil prost si am fumat aproape 23 de ani, din care vreo 20 serios (peste 1 pachet/zi).

Cristi · 5 Iulie, 2008 at 23:44

pai …se pare ca esti ca mine :). De ce-am intrebat? Fiindca am auzit de situatia descrisa de tine la mai multi. Prin jurul varstei de 40 de ani, destui din cei care-au fumat timp de vreo 20 de ani (e si cazul meu, cum spuneam) decid sa se lase din motivele descrise.

Ureaza-mi deci succes. Iar cele consemnate si aici, de tine, imi dau curaj :)

claus · 6 Iulie, 2008 at 00:09

Daca a putut muierea sa se lase, care-n viata ei (de fumatoare) n-a stat o zi fara sa fumeze, inseamna ca poate oricine. Nu mai zic de mine, care ajunsesem la 3 pachete pe zi. Asadar, succes!

PS: inca am prefix cu 3, ma dau june prim :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail