Doamnelor, domnilor, păsărici care încă vă mai credeţi domnişoare (ştiu, oralul nu se pune, totul e să ai membrana aia la locul ei), stimaţi distribuitori de produse Microsoft, onorat auditoriu (sau cititoriu). Ne-am adunat aici, pe aiurea.eu, nu ca să ne împrăştiem ci pentru a o pune de-o cerşeală mică. Adică eu cerşesc una bucată licenţă Windows Vista Ultimate şi voi vă faceţi că nu vedeţi.

Motivul cerşetoriei la drumul mare? M-am săturat de licenţa achiziţionată cu bani grei de pe torrents, de când i-am trântit Service Pack 1 pe ea cere activare din 2 în 2 restarturi. De ce nu dau bani pe Vista? În primul rând nu m-am convins că merită investiţia şi în al doilea rând preţurile sunt exagerate, stimaţi capitalişti. 5-600 de lei pentru un sistem de operare care e înjurat de aproape toată lumea mi se pare un preţ imens. De ce Vista, de ce Ultimate? Pentru că asta folosesc acum şi mi-e scârbă să instalez altceva; rezolvarea ideală pentru lenea mea ar fi să bag doar seria nouă, fără să mai instalez nimic.

Aşadar, cerşetoria stă în felul următor: accept ca donaţie (sau eventual cu o reducere de preţ drastică) o licenţă de Microsoft Windows Vista Ultimate SP1 32-bit. În schimbul acestei milostive donaţii (sau reduceri) voi scrie o dată la 10 posturi despre mirificul sistem de operare, pentru o anumită perioadă de timp (12 luni dacă e moca sau 3-6 luni, în funcţie de reducere). De bine nu cred, de rău mai mult ca sigur… Sper că n-aveţi pretenţia să laud Vista, ar fi chiar aiurea.

PS: Oferta se adresează şi distribuitorilor Apple din România, dacă vor să-şi facă de rahat concurenţa.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

6 Comments

L3ST · 9 Iulie, 2008 at 11:00

Se transforma blogosfera intr-un loc pentru binsnitari. oradeanu cu it, tu vrei sistem de operare :)) .

claus · 9 Iulie, 2008 at 14:26

Cu oradeanul nu stiu care-i treaba da’ la mine e cersetorie pe fata. Sau preturile nesimtite la Vista Ultimate. BRB, mi se ocupa locul din fata Patriarhiei si-abia l-am prins :D

zamolxis · 12 Iulie, 2008 at 18:38

nu vreau sa scriu cuvinte urate care-ncep cu L sau U pe blogul tau, dar te-ai gandit ca exista si alte sisteme de operare, unele gratis?

Ultima însemnare a lui zamolxis: Centura de siguranta a fost patentata…

claus · 12 Iulie, 2008 at 19:51

M-am gandit, pe sistemul desktop care a crapat recent foloseam cu succes Ubuntu. Pe laptop imi trebuia WinBlows, din cauza ca initial ii era destinat alt utilizator.

claus · 13 Iulie, 2008 at 00:43

N-am incercat cu rearm.

DBlog · 13 Iulie, 2008 at 20:04

Asa ceva gasesti si pe strong-dc :))

Ultima însemnare a lui DBlog: Ultima stire din Irak

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail