Skip to content

Ghici ghicitoarea mea

Auzisem vag de ea dar nu căutasem să aflu mai multe amănunte. Ştiam că e jucăuşă şi că-mi va ocupa tot timpul. Ştiam că, odată ce-o voi cunoaşte, mă va domina psihic şi fizic. Tocmai de-asta m-am ferit cât am putut să o întâlnesc. Până-ntr-o noapte când, după ce am citit nenumărate articole despre ea, am văzut o grămadă de poze şi filmuleţe despre calităţile ei, pe scurt după ce m-am lămurit ce ştie să facă, am ajuns la concluzia că trebuie s-o am. Cu orice preţ!

Şi am avut-o. Relativ uşor, cheltuind ceva bani dar nu exagerat de mulţi şi făcând o cursă contra cronometru, infernală chiar, dacă ne gândim ce trafic e în Bucureşti, spre locul de întâlnire. Au trecut deja câteva zile de când suntem împreună şi, chiar dacă sunt conştient că ne vom plictisi unul de celălalt relativ repede, sunt fericit. E exact cum mi-am închipuit, a pus stăpânire pe mintea şi fizicul meu din primele minute. Am febră musculară, mă trezesc cu gândul la ea şi blestem momentele în care nu putem fi împreună. Şi eu care credeam că am depăşit vârsta aventurilor de genul ăsta…

E, acum vine ghicitoarea: are cineva idee la cine/ce mă refer? Premii nu dau însă dacă ghiciţi veţi avea satisfacţia de a-mi cunoaşte cel mai nou viciu. Promit şi un filmuleţ cu ea! :D


Citeste si...

23 thoughts on “Ghici ghicitoarea mea”

 1. Chiar imi doresc bicicleta dar nu detin momentan. Motivul – sunt prea multi caini in Bucuresti ca sa poti merge pe bicicleta linistit si sa ramai cu pantalonii intregi.

 2. Bre, eu imi mentin parerea ca trebe un pic de burtica la barbat :) Stiu ca matale aveai o problema cu aceasta, d`aia am presupus ca ti`ai pus in cap sa scapi de inconvenient :) Cat despre stepper, cunoastem… e extrem de util in primele zile, dar pe urma, ca un facut, nu`l mai gasesti pe nicaieri prin casa :)

  Ultima însemnare a lui Iubika: Numai 7

 3. As fi spus: bicicleta, insa mi-a luat-o cineva inainte; as fi spus ca ti-ai luat vreo camera, ceva, de filmat, insa nu ma pricep la modele, asa ca nu pot zice daca e “fata” sau “baiat” :D; as fi spus: o gonflabila, dar nu te cunosc si ar fi o nesimtire din partea mea, nu stiu daca tii la glume; asa ca zic ca ti-ai luat o femela cocker si esti mai tot timpul in parc, la alergat, cu ea. Am ghicit? :-\”

 4. Nope. Hai să mai dau un indiciu: febra musculară e mai mult la mâna dreaptă :))

  PS: nu e nici gonflabilă, nici de la “lucru manual” (a.k.a. giocco di mano, mai pe ciobăneşte labă) :D

 5. dap, ai inceput sa arunci banii pe Playboy :d

  Ultima însemnare a lui Cristi: Albume de vacanta

 6. Ba da. Cum spuneam mai sus, ai fost foarte aproape – era consola dar nu PSP. Era Nintendo Wii, pe care joc mai mult tenis. De unde si febra musculara la mana.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.