Skip to content

[Exclusive!] aiurea.eu headquarters

Zilele trecute mi-a crăpat bătrânul desktop PC de tot şi se simţea nevoia unui nou punct de comandă, bazat pe preţiosul laptop din dotare.

Pentru realizarea acestui deziderat milenar am purces la drum prin stabilirea unei strategii extrem de simple, gen alcoolicii anonimi and shit – în paşi. Primul pas a fost adăugarea monitorului ca extended desktop, pentru urmărirea la scară mai mare a diverselor aiureli de pe net. Aici s-a instalat Firefox, celelalte aplicaţii neavând niciun cuvânt de spus.

Al doilea pas a fost achiziţionarea unei tastaturi USB, întrucât nenea laptopul nu ştie de PS2-ul tastaturii din dotare. S-a rezolvat printr-un drum la Metro, ochirea unei tastaturi cât mai mici şi aruncarea după vânzătoarea de la casă cu aproximativ 27 de lei. Ieftin ca braga.

Maus de dimensiuni relativ mici aveam deja, tastatură cu cifre multe pe ea la fel, nu mai rămânea decât să le  înfig într-un hub USB (alţi 40 de lei, de data asta la Carrefour) şi să le înghesui în sertarul special conceput pentru tastatură. Nu de alta dar pe birou tre’ să stea îngheţata, tava cu haleală şi alte chestii foarte necesare când te-ai lăsat de fumat şi ronţăi încontinuu.

Un pas foarte important a fost instalarea mascotei aiurea.eu la loc de cinste, adică exact peste mormanul de hârtii şi hârtiuţe care zace tot timpul la mine pe birou. Sub care geme un scanner, săracul.

Aşadar, în exclusivitate pentru cititorii aiurea.eu (adică ăia 3 rătăciţi care ajung aici din Google căutând “ţâţe mari”), cam aşa arată noul cartier general al celui care aberează pe acest blog. Lipseşte din peisaj doar îngheţata, care a fost îngurgitată între timp.

PS: Nicio jucărie de pluş nu a fost rănită în timpul acestei şedinţe foto.


Citeste si...

9 thoughts on “[Exclusive!] aiurea.eu headquarters”

 1. Mascota rulzzz! :) Da` trebuie un pic bronzata. Cand o aduci la mare? :)

  Ultima însemnare a lui Iubika: Balada Motanului

 2. Ce faci tu cu mascota aia in timpul liber? Ca arata foarte derutata :))

  PS: Maaai, nu stiam eu de ce tot aterizez aici cand umblu dupa ţâţe pe gugal :))

 3. Mascota e dezorientata din cauza ca e partasa la toate aiurelile pe care le debitez eu pe-aici :D
  Cu ţâţele mari am o relatie foarte speciala si era culmea sa nu fie pomenite pe blog. Interesant e ca a inceput lumea sa ajunga pe-aici cautand ţâţe inainte sa pun eu vreo poza cu asa ceva.

 4. pe mine ma gasesti prin “filme porcoase”. Apar chiar inaintea subiectului filozofic “Sex Oral” de pe Softpedia :P. Dar tot asa …filme n-am :))

 5. Interesant… Vin ceva vizitatori? Poate dau si eu atacul la “filme porcoase”. Iti dai seama asociere – filme porcoase cu ţâţe mari. Succesuri garantate :))

 6. meeey, nu-mi face concurentza, ca ma bag si eu pe ţâţele tale si iese cu ciordeala :))).

  S-au mai rarit acum, poate-i caldura mare si vor ceva mai racoritor :))

 7. Dap, ieri n-am avut decat 2 cautatori de ţâţe. Nici astea nu mai merg cu mergeau, le-au compromis silicoanele :D

 8. Chiar nu inteleg cum ajung userii aici cautand ‘tate mari’………doar nu folosesti BlackHatSeo? Nu?

  Ultima însemnare a lui DBlog: Ultima stire din Irak

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.