Skip to content

4 iulie

Unchiul Sam sărbătoreşte nişte treburi azi. Yahoo! s-a gătit pentru bairam, Google încă nu. Noi, bineînţeles, vom sărbători ca în fiecare an şi ziua americanilor pe 4 iulie, şi pe-a francezilor pe 14, şi pe-a cui s-o mai nimeri să pupăm în dos.

Aştept cu interes un 1 decembrie sărbătorit la Washington. Cu Preşedintele Obama invitat, desigur.

5 thoughts on “4 iulie”

  1. Presedintele Obama? :) Imi place cum suna :)

    Ultima însemnare a lui Iubika: Girlish mood

  2. daa, si cu taraful de tzigani… :))

    Mi se pare si mie aiurea ca se propaga onomasticile astea ale altor state asa departe. Yahoo.com e insa portal american ;) (yahoo.ro sau ro.yahoo.com inca nu exista). Bizar ca nu stiu unde-ai dat tu de logoul acela, ca mie-mi apare automat pagina canadiana, cu steagul Canadei :) (pe 1 iulie a fost Ziua Canadei :))

  3. Ma refeream la faptul ca se sarbatoreste 4 iulie in fiecare an la Bucuresti, aia cu Yahoo n-avea legatura cu Românica. Logo-ul e de pe yahoo.com – din cel rosu obisnuit se transforma in stars and stripes si focuri de artificii :) Era animat dar am reusit sa-l trag in poza asa cum se vede mai sus.

  4. 4 iulie sarbatorit la Bucuresti? De acord cu tine, asta chiar mi se pare aberant. Nici in Canada nu vad asta. Ce-i prin Vancouver (ca suntem la doi pasi de vama) e ca in weekend-ul asta lung dau navala americanii, sa viziteze. Se face o coada imensa de masini la bacul spre Vancouver Island, e plin orasul si …astepti sa le treaca mai repede sarbatoarea :). Dar la ei, nu la noi.

    Ultima însemnare a lui Cristi: O noua taxa canadiana

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.