Skip to content

Surpriza de luni

Vizita de dimineaţă la cutia de scrisori mi-a prilejuit cea mai a naibii surpriză dintre surprize – o scrisorică de amor de la Orion România SA, într-un plic de eMag. În epistola respectivă, importatorul aparatului de aer condiţionat buclucaş mă lămureşte că garanţia pentru compresor era de 2 ani până la urmă, la fel ca pentru restul aparatului, nu de 5 cum scria iniţial pe saitul emag.ro. Nimic nou, asta ştiam deja de la eMag.

Partea interesantă abia acum urmează: pentru că am fost informat greşit în momentul cumpărării, Orion România îmi acordă 3 ani de garanţie în plus pentru compresor, ca să ajung la vestiţii 5 ani afişaţi iniţial pe saitul eMag. Trebuie să recunosc că nu mă aşteptam la aşa ceva, mai ales că am sunat şi la Orion în perioada respectivă  de N ori şi n-am reuşit să vorbesc cu singurul nene care cică mă putea lămuri cum stă treaba cu garanţia.

Una peste alta, şi-au mai spălat din păcate, din punctul meu de vedere, nu atât prin acordarea garanţiei extinse, cât prin recunoaşterea greşelii. Care, după cum se vede, era a reprezentanţei Orion, nu a magazinului online emag.ro. Poate aş cere prea mult dacă aş avea pretenţia ca pe viitor eMag să soluţioneze problemele de genul ăsta prin comunicare, nu prin modificarea datelor de pe sait şi mersul pe burtă, dar zic eu că e un pas înainte faptul că un comerciant îşi recunoaşte greşeala şi o îndreaptă.

Ce e de reţinut din toată povestea asta – atunci când lupţi pentru drepturile tale, ai toate şansele să le şi capeţi. Chiar şi în România.

1 thought on “Surpriza de luni”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.