Skip to content

Rateurile de marţi

 • Naţionala României şi-a terminat sejurul la Euro 2008 jucând execrabil. Pase aiurea, preluări de toată jena, lufturi memorabile – le-am avut pe toate. Dacă un penalti ratat se poate trece cu vederea (deşi ar fi însemnat calificarea în sferturi!), un meci ca ăla de-aseară nu prea. Păcat de suporterii de pe stadion, care au arătat că pot şi românii să cânte imnul şi să-şi încurajeze echipa chiar şi-atunci când e condusă.
 • Acţiunea heirupistă de tipul “să facem succes” numită Firefox Download Day a fost de toată jena. Nici măcar la ora asta (e 3 şi ceva dimineaţa, eu nu programez posturi), după 7 ore de când s-a dat startul la download, nu le merg ca lumea serverele. Link-ul ăsta e mort şi neîngropat dar se poate descărca totuşi browserul minune de aici. Întrebarea e dacă se contorizează downloadul şi în cazul în care-l iei de pe mozilla-europe.org.

Citeste si...

4 thoughts on “Rateurile de marţi”

 1. Cum asa?! Ca au jucat excelent romanii! Atatea faze pe poarta olandezilor, pase rafinate si driblinguri subtile nu vezi nici la brazilieni :d

 2. Concluzia dupa 3 meciuri la Euro 2008 si comentariul de final al lui “Piti” (“am iesit cu fruntea sus”):
  1. – cred ca suntem singura echipa care a reusit sa nu dea nici un sut pe poarta intr-un meci mi se pare
  2. – trebuie sa invatam sa dam gol din penalti
  3. – 3 meciuri si un singur gol (penibil atac)
  4. – am reusit sa fim una dintre echipele cu cel mai URAT fotbal de la euro, cel mai “anti-fotbal” dintre toate. Ne-am dus sa distrugem tot ce au incercat altii sa construiasca.
  5. – suntem multumiti cu putin.

 3. La punctul 4 eu unul am rezerve – francezii cred că au jucat cel mai prost. :) În rest… am fost varză, asta e clar.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.