Skip to content

On top of the… blog

După cum (prea) bine se observă, deasupra blogului s-a cocoțat de dimineață o mică bandă care vă îndeamnă să vă abonați la feed. E o formă de publicitate pe care-am întâlnit-o des pe blogurile străine și care, zic eu, e total absentă pe blogurile românești. Dacă la început mă întrebam de ce, pe parcursul familiarizării cu blogosfera .ro m-am cam lămurit că la noi se poartă reclamele viu colorate și animate, care să-ți scoată ochii și să te îndemne mai degrabă să le bagi în adblock decât să cumperi produsul respectiv.

Nu zic că bentița respectivă ar avea mai mult succes decât ditai bannerele care se poartă pe la noi, doar că n-am văzut pe cineva interesat să o testeze. Eu unul aș folosi-o pentru diverse anunțuri, pentru reclamă la vreun concurs sau pentru îndemnul de abonare la feed care se vede în momentul de față “on top of the blog”. Mi se pare mult mai de bun gust, mai ales că se poate și închide (x-ul ăla din dreapta, desigur) dacă te enervează.

Tare-s curios dacă e și eficientă, e posibil ca unii s-o considere enervantă și să-i dea “close” din start. Ceva păreri?

2 thoughts on “On top of the… blog”

  1. He! Mie imi place ideea. Nu deranjeaza, nu sare in ochi, e simpla si asa mai departe. Acum nu o gasesc utila la mine pe blog ca nu am ce announcement-uri sa fac, iar rss-ul il anunt prin un widget mic :D
    Ar fi fost misto sa aiba forma unui crawl si sa roteasca niste mesaje sau sa le afiseze random…

    Ultima însemnare a lui iLL: Firefox “Party”

  2. Nici eu nu pot spune că am ce mari anunțuri să fac dar nu se știe niciodată. Poate mă hotărăsc să vând v14gr4 și-i fac reclamă acolo sus :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.