Skip to content

Formular de contact nou

ContactPentru că plugin-ul cforms II (pe care-l foloseam de ceva timp) a cedat când am trecut la WordPress 2.5.1, am dezactivat o perioadă pagina de contact. Nu credeam să fie o problemă, din moment ce am adresa de mail trecută în partea dreaptă a fiecărei pagini din blog, până când am primit niÅŸte înjurături prin e-mail de la cineva care căutase formularul de contact ÅŸi nu-l mai găsise. Åži când mă gândesc că unii consideră lame să foloseÅŸti formulare de contact pe blog…

Scormonind după un plugin pe care să-l folosesc temporar, până mă lămuresc ce-a păţit cforms, am găsit unul foarte simplu dar care merge brici. Îi zice Contact Form 7 şi îşi face treaba foarte bine, dacă n-ai pretenţii prea mari. Poate fi personalizat mai mult decât am făcut-o eu (adică deloc), ştie şi CAPTCHA (deocamdată nu-mi trebuie) şi sper să nu cedeze la următorul update de WordPress, ca predecesorul lui.

AÅŸa că, stimate domn care m-ai boscorodit pe e-mail, formularul de contact e la locul lui. Acum mă poÅ£i înjura direct din pagina respectivă, so… go4it!


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.