Skip to content

F#cking english forums!

Criticam la un moment dat forumurile româneşti, mai precis inutilitatea lor. Iată c-a venit timpul să le bălăcăresc niţel şi pe-alea străine, mai precis uktrancealliance.com, un forum foarte interesant de altfel (dacă se numeşte cu trance, normal că e interesant).

În privinţa conţinutului n-am nimic de reproşat, motivul nemulţumirii mele venind de la setările softului folosit (IP.Board), care de câteva luni nu mă mai recunoaşte nici de-al dracu’. Dau să intru-n cont, nu mă lasă. Cer schimbarea parolei, după lupte seculare care durează mult peste cele 10 minute anunţate pe forum vine şi parola, moment în care constat că nici pe-asta n-o vrea. Şi e parolă nou-nouţă, taman inventată de măria sa uktrancealliance.com, în colaborare cu Invision Power Shit.

Fac cont nou, dau peste altă luptă: mă loghez, încerc să accesez secţiunea pe care mă chinui să ajung de atâta timp şi mă trezesc cu mesajul de mai jos:

1uktranceshit

În concluzie, or fi forumurile româneşti cam aiurea da’ astea englezeşti le bat la cur lejer. Motiv pentru care le dedic tradiţionala urare care se strigă pe stadioanele româneşti, că tot e sezon de meciuri (aia de-ncepe cu m şi se termină cu uie).

7 thoughts on “F#cking english forums!”

  1. :) pe mine ma calca pe nervi forumurile care nu te lasa sa vezi imaginile din posturi decat daca esti inregistrat si autentificat..

    Ultima însemnare a lui iLL: Sex is good!

  2. depinde de engine-ul … vBulletin, myBB şi multe altele, dar în vBulletin e posibil totul de setat (acces la imagini … etc.)

  3. Eu zic că depinde de cine administrează forumul, cam toate scripturile pot fi setate cum vrei. Mai ales IPB, care e pe bani…

  4. Pentru toti botzii care spamucesc pe-aici, de la fratili vostru aiurea mucho mumu. Sa vedem unde mai comentati, gutu-va-n abend! :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.