Skip to content

Din ce bea gurița mea

Din ciclul “preia leapșa de la iLL / și-arată-ți cana de-un kil”, azi avem niște poze cu recipientele din care-și ostoiește setea (de cafea, ceai  sau chiar bere) gurița mea.

În rolurile principale avem un trio formidabil, format dintr-un titular și două rezerve. În fiecare dimineață este desemnată cana care intră în teren în funcție de realizările din ziua precedentă (a ratat sau nu penalti, s-a văitat sau nu că am băut cafea fără cofeină din ea etc.).

trio_expreness

Într-un rol secundar dar totodată deosebit de important, mai ales în zilele geroase de iarnă, avem cana de ceai. Bine făcută (are exact juma’ de litru), rezistentă și foarte înțelegătoare (nu se supără dacă e umplută cu ceai de sunătoare, soc sau fructe de pădure), cana de juma’ de kil a acceptat foarte greu să pozeze, din cauza modestiei exagerate de care dă dovadă (în ciuda dimensiunilor generoase).

cana_de_juma_de_kil

A ținut morțiș să apară în prezentarea de față și sonda din care beau ocazional bere, motivând că are exact aceeași capacitate ca tanti cana de ceai de mai sus, adică 500 ml. Pentru că îmi respect în mod egal colaboratorii i-am dat această posibilitate, chiar dacă nu răspunde la apelativul “cană”.

de-aici_vine_bericioaica

Fiind leapșa o dau mai departe tovarășilor prezenți în catalogul aiurea.eu, secțiunea “Legături aiurea”.


Citeste si...

5 thoughts on “Din ce bea gurița mea”

  1. O sa raspund si eu candva la leapsa asta…. daca o sa mai fiu prin sectiunea de legaturi :) Dar e un pic aiurea sa ma apuc la birou sa fac poze canilor (daaaa, am 2! :)). Mai vedem :)

    Ultima însemnare a lui Iubika: Bancul zilei

  2. Adevarul e ca, la cat timp petrec la birou, acelasi lucru l`as putea spune si eu :) BTW, nu faci angajari? Ca eu am pregatit CV`ul :)

    Ultima însemnare a lui Iubika: Bona fide

  3. Păi… având în vedere că ieri dimineaţă am rupt contractul cu ăl mai mare client pe care-l aveam… dacă eşti de acord să nu faci aproape nimic 8 ore pe zi şi să nu fii plătită pentru asta… eşti angajată! :))

  4. Eu nu am o cana favorita sau asa ceva……deschid dulapu si iau prima cana de acolo:d/

    Ultima însemnare a lui DBlog: Google are concurenta

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.