Cum se rezolvă sesizările la eMag

Cum? Exact cum anticipam în momentul în care un nene de la showroom îmi povestea că trebuie să trimit un e-mail la [email protected]româneşte, ascunzând gunoiul sub preş şi făcând pe niznaiul.

Povestea e simplă: am cumpărat un aparat de aer condiţionat Orion aflat în promoţie care venea, conform saitului emag.ro, cu o garanţie de 5 ani la compresor. Pe certificat nu era trecută decât garanţia de 24 de luni acordată întregului aparat, fapt semnalat deja de un alt cumpărător pe saitul eMag. Am întrebat la telefon cum stă treaba, n-a ştiut nimeni să mă lămurească. La fel şi la showroom, unde cred că numai pe paznicul din faţa magazinului nu l-am întrebat.

Ajuns acasă, am trimis e-mail la adresa de mai sus, aşa cum fusesem îndrumat, şi m-am pus pe aşteptat un răspuns. Toată treaba se petrecea joi (29 mai 2008) şi până azi (3 iunie 2008) nu s-a învrednicit nimeni să-mi răspundă. Am mai sunat de 2 ori de-atunci, de asemenea fără niciun rezultat. Şi-atunci am intrat pe sait, convins fiind că între timp garanţia de 5 ani a dispărut de pe pagina cu promoţiile, lucru care s-a şi întâmplat – gunoiul era deja sub preş!

Cum arăta pagina respectivă înainte:

Cum arată pagina după:

Tipic românesc, nu? Au rezolvat problema modificând pagina şi au considerat probabil inutil să-mi mai răspundă la sesizare, din moment ce acum nu mai scrie nicăieri nimic de garanţia de 5 ani pentru compresor. Eram sigur că aşa o să se întâmple, de-aia am şi făcut printscreen joi seara, după ce le-am trimis sesizarea prin e-mail. Puteam să nici nu fac, Google cache încă are pagina cu pricina salvată în forma iniţială.

În concluzie, deşi eram mulţumit în mare de eMag (cu toate greşelile prezente mai mereu la ei pe sait), am adăugat şi magazinul ăsta pe lista tarabelor virtuale de ocolit pe viitor. Am dreptate, domnule Taloi?

PS: încă mai aştept răspuns la sesizare, nu vă sfiiţi să-l trimiteţi…


Citeste si...

Comments

 1. Reply

 2. By claus

  Reply

 3. By Alex

  Reply

 4. By iLL

  Reply

 5. By Cristian

  Reply

 6. By claus

  Reply

 7. Reply

 8. By claus

  Reply

 9. By claus

  Reply

 10. Reply

 11. By claus

  Reply

 12. By C. B.

  Reply

 13. By Trifan

  Reply

 14. By claus

  Reply

 15. By calin

  Reply

 16. By calin

  Reply

  • By claus

 17. By petre alexandru

  Reply

 18. By Nicu

  Reply

 19. By RIP

  Reply

 20. By Marienne

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail