Skip to content

Bază de date cu spammeri

Mă gândesc să abordez altfel problema spam-ului, în loc să-i înjur pe cei care-mi umplu zilnic căsuțele de mail cu diverse oferte nesolicitate: să-mi fac o bază de date cu numele/adresele/numerele de telefon/obiectele de activitate ale tuturor spammerilor care mă stresează zilnic. Nu mă interesează vânzătorii de v14gr4, r3pL1c4 w4tch3s și alte porcării de-astea, ăia sunt suficient de idioți încât să merite doar marcați ca spammeri, mă refer la firmele care aleg să-și facă publicitate agresându-și potențialii clienți cu mail-uri și chiar telefoane complet nesimțite și nesolicitate.

Dac-aș fi salvat undeva toate datele de contact ale idioților care mi-au trimis diverse oferte fără ca eu să le cer vreodată așa ceva, acum aș fi avut o bază de date cel puțin la fel de mare ca a lor, pe care-aș fi putut s-o vând, la rândul meu, altor spammeri. Ce poate fi mai frumos pentru un spammer decât să fie asaltat de ofertele nesolicitate ale unora la fel de idioți (sau chiar mai mari) ca el?

Țin să-l anunț pe idiotul care m-a sunat mai devreme pentru a-mi prezenta oferta lui complet neinteresantă că e primul pe listă. Și că, atunci când va primi la rândul lui telefoane de la alți idioți, care să-i prezinte ofertele lor și mai idioate, mă voi simți cu-adevărat răzbunat.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.