Skip to content

Am învins!

Da, au ieşit cei pe care i-am votat, adică Oprescu şi Piedone. Desigur, i-am votat şi pe ceilalţi 2, Blaga şi Silaghi, aşa că m-aş fi bucurat în egală măsură şi de victoria lor. Mi-am exercitat dreptul câştigat prin sângele revoluţionarilor din 1989, votând în mod democratic toţi candidaţii, pe fiecare de câte trei ori.

Acum am dreptul să comentez, tineri moralişti care aveţi senzaţia că bugetele locale sunt făcute numai din taxele plătite de voi, nu?

4 thoughts on “Am învins!”

 1. excelent!
  spre cinstea ta, ai fost la vot; eu nu am ajuns datorita programului pe care nu l-am respectat… dar, uatafac! ce mai conteaza un impostor in locul unui escroc?
  ma uit totusi piezis si ma gandesc: securistii doctorului mai eficienti decat cei ai vamesului… ma intreb care e strategia pt parlamentare; cumva se desumfla prostata si vom fi intromisionati iarasi de criptocomunisti?
  sa ne administrati bine!:d/

  Ultima însemnare a lui cb: lipsa mare

 2. Da, spre marea mea cinste am fost la vot ca să-mi anulez buletinul :))
  Cât despre securiÅŸtii doctorului… eu unul sunt sătul. ÃŽmi place Operescu în aceeaÅŸi măsură ca ÅŸi Bleaga, adică deloc, dar nu înÅ£eleg de ce se leagă toată lumea de relaÅ£ia lui cu Ilici în loc să-l critice pentru lipsa programelor (s-a văzut în campanie ce fantezii erotice are, cu autostrăzi suspendate ÅŸi cam atât).

 3. Am incercat si eu ceva de genu` asta in primul tur… da’ pe mine nu m-a tinut tusul de la stampila :))

  Ultima însemnare a lui Stiri sport: Portughezii oficial la Rapid

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.