Skip to content

Ziua mondială fără tutun

Mâine e Ziua mondială fără tutun, prima pe care-o prind ca nefumător. Am 62 de zile de când n-am mai tras nici măcar un fum, mă simt mai bine, respir mult mai uşor şi, bineînţeles, fac pe lupul moralist cu nefumătorii care nu vor să renunţe la viciul ăsta.

Cu ocazia asta vreau să donez un pachet de gumă de mestecat Nicorette 2 mg, din care am consumat 2 pastile mai mult de curiozitate decât de nevoie. Au rămas aşadar 28 de pastile care expira în 07/2009, dacă e vreun fumător care se jură pe roşu că se lasă de otravă ajutat de ele i le trimit urgent.

Cum, nimeni? Ştiam eu…


Citeste si...

2 thoughts on “Ziua mondială fără tutun”

  1. ma mir cum ai reusit, ca eu tot incerc sa gasesc momentul favorabil :) O porcarie Nicorette alea, nu stiu daca le poate intr-adevar consuma vreunul. Am impresia ca puzderie de produse de-acestea anti-tabac sunt de fapt facute de nefumatori, care habar n-au de efectul lor real asupra fumatorilor.

    Ultima însemnare a lui Cristi: Euro 2008 in Canada

  2. M-am hotărât brusc – într-o dimineaţă în care respiram foarte prost mi-am zis că ar cam fi momentul să renunţ la tutun, după foarte mulţi ani de fumat “intensiv”. Am mai fumat o ţigară pe la prânz, în scârbă, după care am renunţat definitiv (sper eu). Am ţigări în casă (cocoana fumează) şi nu mă tentează.
    Nicorette au un efect bunicel, zic eu: după ce mesteci o pastilă-două nu-ţi mai trebuie (gustul e oribil) :)) Acu’… dacă realizezi că gustul ăla infect e de la nicotină şi că inhalezi zilnic porcăria aia, poate nu-ţi mai trebuie nici ţigări.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.