Skip to content

Vânătorii de link-uri

Cum fac unii rost de link-uri care să-i mai ridice niţel la pagerank:

– caută pe Googu o imagine pe care ÅŸi-o pun cei cu link-uri fără nofollow, cum ar fi cea pe care-o am ÅŸi eu în sidebar. Aterizează pe blogurile care au imaginea aia, după care se-apucă să comenteze prin paginile cu PR mai măricel. Dacă nu înÅ£eleg o iotă din ce scrie pe blogul respectiv, se-apucă să copieze unul dintre comentariile deja existente ÅŸi tot obÅ£in link-ul – am păţit-o eu mai devreme cu un turc care mă lăuda în limba română pentru ce scrisesem, adicătelea făcuse niÅ£el copy/paste la primul comentariu de la însemnarea respectivă.

– cumpără niÅŸte progrămele (sau descarcă versiuni gratuite ale lor) care caută pe Googu bloguri după cuvinte cheie ÅŸi listează/sortează paginile lor în funcÅ£ie de PR, dofollow/nofollow, data publicării etc. Odată găsite paginile alea Å£i le ÅŸi deschide într-o fereastră de preview, ajutându-te să comentezi articolul respectiv (adică să scrii bălării pe-acolo ca să faci rost de-un link) fără să mai deschizi un browser, caz în care Å£ine minte ÅŸi pe unde-ai comentat.

PR hunters

Inventivi da’ tot spammeri (zic eu), având în vedere că lasă numai comentarii aiurea.

3 thoughts on “Vânătorii de link-uri”

  1. imi pare rau, dar nu am inteles aproape nimic din ce ai explicat. de ce vor oamenii un page rank mai mare?
    asta continua sa imi scape. se castiga chiar atat de bine din reclamele pe un blog/site? adica, serios, cati vizitatori poti sa ai? cati ti-ar trebui ca sa castigi ceva la modul serios? (intrebarile nu iti sunt adresate tie, ci in general)mi se pare cam dubioasa treaba, sincer sa fiu.

  2. Eu n-am avut pretenÅ£ia să explic de ce vrea lumea pagerank mare ci doar să amintesc 2 metode prin care se vânează link-uri “de calitate”. Un pagerank mare teoretic te scoate mai în faţă în Google la căutările după anumite cuvinte cheie. Probabil că faci ÅŸi bani mai mulÅ£i dar nu asta era ideea însemnării de faţă.

  3. Page rankul NU ajuta la o pozitionare mai buna pt anumite cuvinte cheie, ci e doar de frumusete, pentru decor. Eventual te va ajuta sa vinzi linkuri pe siteul tau la un pret mai ridicat. Linkurile sunt vanate pt ca fiecare in parte inseamna un vot de incredere pt siteul tau, cu valoare mai mica sau mai mare, in functie de relevanta paginii.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.