Skip to content

Prostia n-are vârstă

Don't drink and drive.Mă uitam mai devreme pe Antena 1 la doi idioÅ£i prinÅŸi beÅ£i turtă la volan. Mi-am adus aminte de vremurile când coboram din maÅŸină ÅŸi abia stăteam în picioare ÅŸi parcă am retrăit stările de-atunci, de data asta fiind conÅŸtient de prostia pe care-o făceam. Eram zmeu, miezu’ miejilor, buricu’ pământului, nimeni nu mai era ca mine.

Wow, sunt muci, da’ uite ce bine conduc! Am ajuns acasă fără probleme!

Eu îmi pot găsi o scuză (deÅŸi sunt convins că n-am niciuna) – eram prea tânăr necopt la minte ca să-mi dau seama de tâmpenia pe care o făceam conducând băut. ÃŽn plus, legea era ceva mai blândă pe vremea aia iar poliÅ£iÅŸtii ceva mai coruptibili ÅŸi câteodată chiar mai idioÅ£i decât mine. Mi-aduc aminte când m-au oprit niÅŸte Garcea morÅ£i de beÅ£i (!) care se întrebau unul pe celălalt dacă de la mine miroase a băutură sau de la ei.

Dobitocii de la tv însă erau oameni în toată firea, 45-50 de ani, probabil cu familii acasă, deci cu responsabilităţi. Au condus beţi, au fost prinşi, urmează dosarul penal şi probabil ceva ani de puşcărie. Şi familiile? Responsabilităţile? Copiii lor, care au nevoie de un model în viaţă? Nimic din toate astea nu contează, pricipalul e să se simtă omul bine după câteva păhărele şi să ajungă repede acasă, la volanul maşinii personale. Indiferent de consecinţe.

Idioţii ăia (sau alţii ca ei) îşi pot petrece următorii ani în puşcărie, facând felaţii colegilor de celulă cu vechime în comunitate sau stând capră involuntar la duşuri, din cauza săpunului căzut pe jos. În timpul ăsta copiii lor se vor tunde cu breton, îşi vor vopsi părul negru, vor avea depresii de 2 ori pe zi şi vor sfârşi prin a se arunca de la etaj la doar 12 ani. Sau vor ajunge la dezintoxicare, cu venele ciuruite de acele seringilor purtătoare de HIV şi senzaţii tari.

Ce scuză au idioÅ£ii respectivi pentru toate astea? Probabil una singură – prostia n-are vârstă


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.