Skip to content

Onania salvează gazetăria

Bretelatul Larry King din Caracal nu e prost. O fi el onanist da’ prost clar nu e. Ce-i drept, cam foloseÅŸte metoda distinsului său coleg cunoscut în blogosferă sub pseudonimul “lingăul“, dar a reuÅŸit să atragă atenÅ£ia cu doar două fraze. Ce atâtea emisiuni la TV, editoriale scremute cu greu, dezvăluiri senzaÅ£ionale sau alte produse gazetăreÅŸti, două fraze cu pretenÅ£ii de creaÅ£ie literară ÅŸi ne-am adus aminte rapid de aprozaristul cu bretele.

O fi de la labă, o fi de la poluţiile nocturne, cert e că onanistul felixian a beneficiat de promovare moca prin blogosferă în timp ce alţii dau bani pe advertoriale, link-uri, bannerele şi alte banneruţe. Cu ocazia asta poate au auzit de el şi internauţii care habar n-aveau cine e personajul, fiind prea mici (şi deci trimişi la culcare devreme) pe vremea când acesta era în vogă, mai precis pe vremea când întărâta invitaţii ca să iasă cifrele la rating aşa cum îi plac motanului conservator.

Sunt gata să fac pariu că ăsta a fost ÅŸi scopul înÅŸiruirii de cuvinte fără noimă denumite pompos “editorial”, numai că în loc de revenirea în atenÅ£ia publicului ca gazetarul Tucă s-a ales cu eticheta de onanistul Tucă. Ceea ce nu e rău, aÅŸa cum onania salvează câteodată viaÅ£a sexuală a unora, aÅŸa poate că va salva ÅŸi gazetăria clasică (scârÅ£a-scârÅ£a pe hârtie) de la pieire.

Way to go, fake Larry King dude! Just spank the monkey and you’ll be famous again! ;)

6 thoughts on “Onania salvează gazetăria”

  1. face ce ii zice sefu’,ca si tantalaul de m.badea.si in caracal stii ce s-a rasturnat,,,,,,

    Ultima însemnare a lui gabi: Este un sistem de investitii in actiuni profitabil ?

  2. aici este vorba de bloggeri?

    Ultima însemnare a lui gabi: Este un sistem de investitii in actiuni profitabil ?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.