Skip to content

Muzică gratuită offline

Bănuiesc că toată lumea ştie deja că pe eOk.ro se poate asculta legal şi gratuit muzică românească. Ce nu ştiu eu (şi poate mă lămuresc alţii) e dacă e OK (!) ca muzica aia să fie salvată pe calculatorul personal şi ascultată offline. M-am holbat eu niţel prin pagina de termeni şi condiţii dar nu m-am dumirit cum stă treaba.

De ce-mi pun problema asta? Nu pentru că m-ar interesa nepreţuitul tezaur al muzicii autohtone ci pentru că sunt convins că proprietarii saitului eOk.ro nu intenţionează să pună la dispoziţie gratuit pentru download melodiile respective şi cu toate astea o fac. O fi voluntar, o fi din greşeală, cert e că se pot downloada melodiile fără prea mare deranj, la o calitate chiar bună (320 kbps).

Una dintre metode: cu ajutorul unui add-on pentru Firefox, pe numele lui Video DownloadHelper, care salvează cam tot ce miÅŸcă în materie de video online (iutuburi ÅŸi alte asemenea) ÅŸi care merge fără probleme ÅŸi la “recoltarea” de mp3-uri de pe eOk.

[flash http://vid194.photobucket.com/albums/z45/aiureadoteu/eokempetrei.flv]

Oare la asta se referă cei de la eOk când zic de “muzica ta gratuită pe care o poÅ£i asculta oriunde”? Nu de alta dar online n-o poÅ£i asculta chiar oriunde – om fi evoluat noi în ultimii ani dar în maÅŸină sau în vârf de munte încă n-avem conexiuni broadband (internetul mobil ieftin e cam de rahat deocamdată).

Poate aÅŸa-s prietenii, băieÅ£i buni…

8 thoughts on “Muzică gratuită offline”

  1. Să ştii, m-am îndrăgostit de Camtasia de la o vreme. Ai uitat să mă întrebi de ce pun watermark pe video :))

  2. Prego. Sunt mai multe da’ eu îl prefer pe-ăsta. Nu mă întreba de ce (de lene să caut altul probabil) :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.