Skip to content

Mania aprobărilor

Tot nu reuşesc să înţeleg de ce preferă unii să aprobe fiecare comentariu. Aproape în fiecare zi descopăr cel puţin un blog pe care îmi apar comentariile poimarţi. Oare au chiar atât de mult timp la dispoziţie de iau la puricat tot ce comentează lumea? Ai Akismet sau alt plugin antispam? Eu unul zic că ajunge atât, rar se întâmplă să treacă vreun spam de filtrele-alea. În afară de faptul că e aiurea moderarea asta se mai duce naibii şi toată discuţia dacă fiecare comentează fără să vadă ce-au mai zis şi alţii.

Culmea e că practica asta e caracteristică blogurilor “mici”, pe alea cu mii de vizitatori pe zi trec toate comentariile fără să necesite aprobare. Că mai dispar din ele după e altă discuÅ£ie…

6 thoughts on “Mania aprobărilor”

 1. Eu cunosc pe cineva care are un blog mic (200-300 de vizitatori pe zi) care prefera sa aprobe manual fiecare comentariu pentru ca “nu doreste nici un fel de porcarii pe blog”. Nici macar pentru 5 minute. Asta ar putea fi un motiv.

 2. Claus, ÅŸtii că la un moment dat eu aveam liber la comentarii pe mdro.blogspot.com AÅŸa a fost până în momentul în care am primit un comentariu de genul “Mă-ta-i o curvă”:D!

  Am zis că, na, decât să îi las pe niÅŸte cretini să îşi vadă abjecÅ£iile apărând pe blogul meu am zis că mai bine activez moderarea de comentarii, mai ales că nrul de comentarii pe blogul meu nu e mare (încă), iar eu sunt mai mereu pe net, so…

 3. Nu te opreÅŸte nimeni să-Å£i faci o listă de cuvinte care bagă comentariile în moderare. You know, chiar sub treaba aia cu “before a comment appears”, în discussion settings.

  Motive sunt multe, fiecare face ce vrea pe blogul lui dar eu rămân la părerea că se strică discuţia atunci când filtrezi toate comentariile.

 4. dar ce zici de cei care nu comenteaza niciodata comentariile? sau care nu-ti lasa comentariul la vedere? nu zicieai deunazi ca bunicutza ilici… nu ziceam de tonomatul ciutacu? cazuri si necazuri… overall, fck’em all daca asta inteleg ei prin blog. Pai nu avea dreptate bretelatu stiuca? (retoric)

  Ultima însemnare a lui cb: undi? colea! cini? Colea.

 5. Nu ÅŸtiu ce să zic… în afară de faptul că ai intrat în lumea bună – comentariul tău de mai sus era în spam. :D

 6. La inceput am activat si eu faza cu moderarea comentariilor. aveam impresia ca or sa apara injuraturi si spam cu nemiluita. Apoi m -am plictisit sa le moderez si am dezactivat optiunea. Injuraturi nu au fost- doar elevi nemultumiti, care ii mai ziceau de bine lui Adomnitei, pe blogul meu despre BAC. Spam nu am primit chiar mult. Cateva concursuri, un fanatic crestin , vreo 2-3 straine si ativa care pur si simplu isi promovau siteurile. Nimic spectaculos.

  Ultima însemnare a lui Alina: Noul videoclip T.A.T.U – “Белый Плащик (White Robe)” varianta necenzurata

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.