Îmi dădeam cu părerea acum ceva timp în legătură cu forumurile româneşti, care în general sunt doar locuri de joacă pentru diverşi certăreţi, specialişti în nimic dar care se pricep la toate (ca toţi românii) şi internauţi sătui de labă saiturile porno pe care bântuie de obicei. Ieri, cineva care a aterizat pe-aici s-a gândit să dea un copy/paste pe Softpedia la o aiureală de-a mea legată de DIGI.mobil, prilejuindu-mi astfel imensa bucurie de a afla că blogul ăsta este, citez dintr-un forumist vestit, “copilăresc”. Zic bucurie pentru că mă aşteptam să fie caracterizat drept infantil, copilăresc sună totuşi bine.

Curios să studiez din clasicii în viaţă care-şi pierd timpul pe forumuri serioase şi nu pe bloguri copilăreşti, am luat la citit tot topicul respectiv despre DIGI.mobil – vreo 26 de pagini la ora aia. Ce informaţii am găsit după vreo 2 ore de lecturat intens inepţiile adolescenţilor (întârziaţi sau nu) atotştiutori de pe Softpedia? Niciuna! Doar certuri între susţinătorii RDS/DIGI şi Romtelecom/Cosmote, păreri “avizate” despre telefonia mobilă din România emise de aprozaristul din colţ, inepţii scrise de susţinători fanatici ai mocăciunilor specifice spaţiului carpato-danubiano-becalic (doar de-aia are DIGI.mobil atâţia fani, pentru că telefoanele sunt moca, nu?) şi cam atât. Nimic util, doar pagini întregi de bălăcăreli şi păreri care de care mai idioate avizate.

Ca un deţinător de blog copilăresc ce mă aflu mă aşteptam să găsesc pe, citez din acelaşi clasic în viaţă, “un forum respectabil”, ceva informaţii utile despre Huawei U1000s, cum ar fi de ce nu pune RDS la dispoziţia posesorilor de astfel de telefoane şi nişte drivere, dacă tot susţin forumiştii că savoniera are şi modem. Din manual nu afli decât că trebuie conectat cablul USB (ăla pe care ţi-l cumperi tu, pachetul primit de la RDS nu include aşa ceva) mai întâi la telefon şi-apoi la computer, şi deconectat în ordine inversă. Windows Vista, care recunoaşte cam orice înfigi pe USB fără să mai ceară drivere, n-a auzit de modemul din U1000s, cel puţin la mine.

Pentru deştepţii care poate mai ajung pe-aici şi se amuză de copilăriile mele, precizez că Huawei U1000s are totuşi câteva puncte forte: autonomia acumulatorului (poate ajunge şi la 2 săptămâni dacă vorbeşti puţin), calitatea sunetului (de nota 10 atunci când ai reţea), dimensiunile şi greutatea (mic şi uşor, cum îi şade bine unui telefon).

Ah… ar mai fi şi faptul că se distribuie gratuit, altfel rămâneau mulţi băgători de seamă pe prepay de la Cosmote sau dădeau beepuri…


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

9 Comments

sandu · 19 Mai, 2008 at 23:37

tot gunoi e… si nu tine 2 sapt… poate doar daca nu vb deloc la el… tine 3 zile k orice gunoi obisnuit si asta in cazulk in care vb de 2-3 ori pe zi maxim 5 min…. cat despre drivere… din parti… astia iau fatza oamenilor “hai k ti-l dau moak” dar…. imi pare rau k l-am primit, daca stiam k e asa gunoi mai bine ramaneam la astral

claus · 20 Mai, 2008 at 01:18

Nu stiu ce tine 3 zile la tine ca eu uit sa-l incarc. E adevarat, vorbesc putin la el, dar totusi vorbesc. Cat despre Astral (UPC mai exact)… nici nu se pune problema, au preturi mai mari la CATV/internet si nici pomeneala de telefonie mobila.
Sa nu exageram totusi.

Roka · 24 Mai, 2008 at 21:35

si eu am “gunoiul” cum zic altii. adevarul e ca e un telefon oameni buni apropo merge si modemul din el chiar daca nu va vine sa credeti. e un tel slabut fara care se ofera gratuit la care nici macar abonamentul nu il platesc pt ca si ala e gratuit neavand net sau tel fix de RDS. deci tel gratuit + minute gratuit . si va mai plangeti ca nu e ok in romania :)) ?

claus · 24 Mai, 2008 at 23:10

Moka ftw! :D

cotyzo · 27 Decembrie, 2008 at 11:38

driver pentru huawei U1000s in win98 stie cineva?

gomez · 20 Februarie, 2009 at 13:55

@Roka, spune-ne si noua daca merge asa de bine modemul din el, cum de nu gasesc nici un driver pentru el? Furnizeaza tu un link ceva, ca sa nu ramanem cu pareri gresite…

Cristian · 18 Martie, 2009 at 16:43

pina la urma ati gasit vre-un driver de Windoz pentru u1000s?

marian · 21 Decembrie, 2009 at 13:39

kre ati gast driveru de u100s?hai ca de 9 luni era imposibil sa nu fak careva rost,dati si voi un link aicea

Worstboy · 19 Ianuarie, 2010 at 01:38

driver-ul uitel aici: http://www.digi-mobil.com/download/huawei-usb-data-cable-driver.zip , dar nu am reusit sa bag nimic pe el, sa transfer vreun ringtone ceva.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail