Skip to content

Azi…

… n-am câştigat nimic la concursul organizat de Blogatu, cum era şi de aşteptat. Sincer, orice premiu aş fi luat (în afară de banner) nu l-aş fi ridicat, l-aş fi cedat cuiva care şi-l dorea mai mult. Asta e, maybe next time. Felicitări câştigătorilor.

… am primit o sărăcie de telefon mobil de la RCS-RDS, pe numele lui Huawei U1000s. Moca, desigur, dar subtire rau, n-am mai avut aşa telefon de ani buni. Nu mă interesa neapărat să aibă cameră, mp3 şi alte chestii (mai am 2 mobile dotate cu aşa ceva), dar mă întreb cum se va putea intra pe internet (atunci când va fi disponibil pe DIGI.mobil) cu un telefon fără modem.

Mă întreb şi eu ca fraierul, de ce naiba le plătesc abonamentul maxim şi la TV şi la internet (total cam 90 lei) dacă ei îmi dau telefon mai slab decât ălora care plătesc 45 lei pe tot, la oferta? Să nu mai zic că şi telefonul fix primit acum 100 de ani când m-am abonat la ei e tot o sărăcie, fără afişaj, identificare apelant şi memorii cum au alţii.

O fi cartierul de vină? Hello, eRDeeSh, Berceni e tot în Bucureşti (România) şi leii mei (ăia 90 pe care vi-i dau lunar) sunt la fel ca ăia plătiţi de abonaţii din Primăverii!

2 thoughts on “Azi…”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.