Skip to content

Woopra – mama statisticilor live

Am aşteptat vreo 2 săptămâni activarea contului pe Woopra dar zic eu că a meritat. Se începe prin crearea unui cont pe site, apoi se descarcă programul, eventual se instalează plugin-ul pentru wordpress (dacă nu vrei plugin trebuie să bagi codul în footer), după care începe dansul. Statistici live, atât de live încât poţi să vorbeşti chiar cu vizitatorul aflat pe site. Îl poţi urmări în timp ce-ţi vizitează paginile, ştii exact ce a citit şi pe care pagină a zăbovit mai mult, de unde-a venit, dac-a mai fost pe blogul tău şi eventual dacă are cont sau dacă a mai comentat. Până şi gravatarul i-l vezi, dacă are (fetele, nu vă speriaţi, chiloţeii roz cu danteluţe nu se vad). Cam tot ce vrei adică, poate şi ceva în plus (mai puţin desuurile).

După ce m-am jucat niţel cu Woopra şi am vorbit cu un vizitator, am confecţionat un mic filmuleţ care să prezinte pe scurt cam ce ştie să facă mama asta a statisticilor live. Nu de alta dar imaginile sunt de multe ori mai grăitoare decât cuvintele (plus că lenea e mare). Şi ca să nu devină plictisitor filmuleţul i-am băgat pe fundal ultima mea preferinţă din repertoriul Madonnei, Miles Away (vizitatorii sunt soooo far away dar prin intermediul blogului sau chiar al chatului facilitat de Woopra interacţionezi uşor cu ei, capisci?).

Recomand vizionare full screen şi sonorul tăiat dacă nu vă place Madonna.

[flash http://vid194.photobucket.com/albums/z45/aiureadoteu/Woopra_wmv.flv]

PS: Dacă vă sare vreodată-n nas vreo fereastră de chat în timp ce bântuiţi pe aiurea.eu nu vă speriaţi, înseamnă că am chef de taclale. :D

2 thoughts on “Woopra – mama statisticilor live”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.