Skip to content

Mp3 player needed

Mi-e din ce în ce mai clar că fumatul mă menţinea în nişte limite de greutate cât de cât normale şi că în lipsa lui iau proporţii pe zi ce trece. Cum n-am chef să mă apuc iar de îmbâcsit plămânii tre’ să fac mişcare, n-am încotro. Şi cum nu pot să mă duc nici măcar la budă fără muzică, e clar că şi pe stepper sau prin parc tre’ să alerg tot cu nişte muzici în urechi. La căşti, c-aşa-i frumos.

Aşadar, am ajuns la concluzia că-mi trebuie un mp3 player – telefoanele din dotare se-aud cam slab şi oricum nu stau să le încarc toată ziua ca să ascult muzică. Prefer să vorbesc la ele, de-aia le zice telefoane. Cum oferta de asemenea scule e mai mult decât bogată, mă uit de vreo 2 zile peste tot precum curca-n lemne şi nu mă hotărăsc la o jucărie de-asta…

Capacitate 2 sau 4 GB, fără video şi alte fiţe dar neapărat să se audă parfum şi să fie dotat cu nişte căşti bune, cu bass ca lumea and shit. Ah… şi până-n 250 de lei, mai mult nu merită moftul ăsta al meu.

Any suggestions? :)

3 thoughts on “Mp3 player needed”

  1. Eu cred ca ai pornit bine, fumatul se contrazice cu sanatatea ta; dar sportul fara o dieta echilibrata se traduce cam ca dieta fara sport: ineficienta. Eu zic ca ar trebui sa incepi sa ai grija la ce mananci, nu doar la cate tigari fumezi.

  2. Merci pentru sugestii. Într-adevăr, trebuie să am grijă la ce şi cât mănânc. Prefer totuşi să iau proporţii şi să respir mai bine.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.