Skip to content

Lupta cu dependenţele

  • by

Hotărât lucru, ăsta e anul în care mă lupt cu dependenţele. Am început cu femeile :D, am continuat cu tutunul iar acum mă lupt cu cea mai nenorocită dintre ele: dependenţa de Olynth. Pentru cine nu ştie, astea-s nişte picături de nas care dau o dependenţă comparabilă, probabil, cu cea de droguri. De 2 zile respir mai mult pe gură şi nu mai ştiu ce-i ăla miros, nasul devenind doar o extremitate total inutilă. Partea bună e că pot mânca fasole fără să-mi fie teamă de urmări.

Aşadar, reţineţi un sfat de la mine, Olynth addict de ani de zile: nu vă luaţi după reclamele lor idioate, ocoliţi sărăcia asta cât puteţi atunci când sunteţi răciţi! Într-adevăr, e foarte bun, te desfundă imediat, dar în reclamele-alea nu zice nimeni nimic de dependenţă.

Bine că ne fute grija de consumatorii de droguri uşoare în timp ce de drogurile astea legale (cum ar fi tutunul, sărăciile asta de picături de nas şi atâtea alte medicamente) nu zicem nimic, că doar tre’ să facă şi marile companii americane ceva bani pe-aici…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail