Skip to content

Buh bye, trackers…

În ultima vreme au cam început să-mi dispară conturile de pe diverse trackere de torrents. Dacă pe unul străin am înţeles motivul (aveam raţie beton da’ nu mai intrasem de ceva vreme pe-acolo), pe trackerul ălei mai mari reţele de fun şi piraterie din România n-am înţeles care-a fost faza. Vrăjeala cu noile elemente de funcţionalitate din cauza cărora trebuie reînregistrate conturile o ţine la ăia mici care şi-au tras net de 2 zile, la mine nu ţine.

Probabil că erau deja prea mulţi utilizatori care n-aveau nicio treabă cu marea reţea şi nu mai aveau loc abonaţii lor, abonaţi care optează pentru providerul respectiv şi pentru faptul că acesta deţine ditai reţeaua de difuzare a diverselor producţii piratate (hub de direct connect + tracker de torrents). Acu’ nu vreau să fiu înţeles greşit, fac parte dintre utilizatorii de internet care consideră că produsele audio/video/software cu licenţă sunt cam scumpe în România da’ totuşi… parcă e prea de tot ca o firmă să ofere acces abonaţilor la resurse ilegale, în timp ce prin diverse colţuri ale ţării unii mai rămân din când în când fără computere şi dau socoteală pe la Poliţie, din cauza dimensiunii share-ului de pe dc++.

Oricum, ideea era alta – dacă tot rămân fără conturi aiurea, m-am hotărât să nu mă mai oftic pe tema asta ca pe vremuri, ci să mai şi cumpăr câte-un DVD cu un film bun sau un album cu muzică mişto. Mai cumpărăm un ziar cu DVD în el, mai ascultăm o muzică pe eOk, mai prindem o promoţie prin Carrefour… soluţii există, putem obţine şi legal ce ne oferă diversele trackere, cu bani mai puţini decât acum câţiva ani sau chiar gratis.

Să-i vedem ce conturi mai şterg sau cui îi mai dau ban pentru comentarii la adresa “staff-ului” când rămân fără useri. Eu unul nu mă mai agit, pe măsură ce rămân fără conturi îmi şi bag ceva în ele de trackere. Şi-aşa mă întrebam la un moment dat de ce dracu plătesc abonament la HBO de când a apărut dacă tot iau filmele de pe net…

PS: Actualizaţi naibii prima pagină, mai întâi scrie că înregistrările sunt libere după care că trebuie invitaţie. Sau trebuie să se aboneze toată lumea la voi pentru un cont pe un tracker de 2 lei?


Citeste si...

2 thoughts on “Buh bye, trackers…”

  1. Hehe.
    Nu sunt singurul caruia ii crapa conturile de torente! Anyways… who needs torente cand nu mai ai vreme nici macar sa iesi la o bere. Damn job!

    iLL a scris ultima oară: Be Linux

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.