Skip to content

Alt plugin aiurit

El mergea bine săracul pân-am trecut la WordPress 2.5, când a cam luat-o razna brusc. E vorba despre pluginul “add to ghidoo“, care văd că nu mai recunoaşte forma URL-urilor aleasă de mine şi o pune pe-aia default a lu’ nenea WordPress – http://blogulumatalealajmeker.ro/?p=12345. Formă pe care dealtfel o folosesc mulţi “experţi în SEO” şi chiar voiam să scriu o aiureală pe tema asta, când am văzut nenorocirea. :))

Aş fi postat pe Ghidoo treaba asta (la sugestii, nelămuriri şi alte brichete galbene-n cap) dar am mai întrebat o dată ceva acolo degeaba. Poate aici vede careva mai repede (mira-m-aş)…


Citeste si...

9 thoughts on “Alt plugin aiurit”

  1. 1. Am văzut. Adevărul e că sunt şi câteva schimbări utile dar una peste alta nu merita să fac upgrade, prea mare bătaia de cap de după. Plus că eu n-am reuşit sub nicio formă treaba aia cu upgrade-ul automat la pluginuri.

    2. Nu e nicio problemă da’ mă enervează forma default la link-uri, plus că e aiurea ca o însemnare să aibă un URL aici şi altul pe Ghidoo. Nu?!

  2. Problema e că ar trebui să lucreze la fel ca înainte, adică să arate URL-ul corect indiferent de versiunea de WordPress folosită. E posibil să fie de la WordPress, nu de la plugin, eu am văzut “anomalia” şi am semnalat-o aici.
    N-am zis nimic de click-uri, nu la alea se rezumă totul. Eu prefer URL-urile care spun ceva despre conţinutul articolelor, nu alea care doar le numerotează, cu toate că probabil se primesc aceleaşi click-uri în ambele cazuri.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.