Skip to content

WordPress 2.5 final

Pentru că m-a mâncat undeva (rău), am făcut upgrade la ultima versiune de WordPress, şi-anume 2.5. Mă mai jucasem cu un demo, mai auzisem pe la alţii că interfaţa de admin e urâtă cu spume (de acord!), dar am vrut să-l văd la treabă. Acum începe iar sarabanda update-urilor de plugin-uri, de câte ori apare o versiune nouă de WordPress apar şi alea pe bandă rulantă.

Apropo de pluginuri, EasyBan nu mai merge pe 2.5 (mare pierdere nu e), Simple Tags nu-mi mai arată sărăciile de tag-uri când scriu un post (the display click tags funky shit), de “suggested tags” nu mai zic – adios şi alea. Îşi mai face de cap şi Similar Posts, care văd că lucrează dar numai el ştie cum – nu mai apare câmpul similarterms, unde puteam schimba cuvintele alese automat (şi aiurea) de măreţul plugin.

Una peste alta, deşi se mişcă mai bine (sau mi se pare), arată ca dracu’ în partea de administrare şi creează probleme cu unele plugin-uri, aşa că nu se justifică (deocamdată) upgrade-ul. Cam asta am constatat până acum, dacă apar alte probleme cu blogul şi nu le observ sper să mă anunţe cineva…


Citeste si...

9 thoughts on “WordPress 2.5 final”

  1. Acu cateva zile am facut si eu upgrade de la 2.2.1 la 2.3.3 dabea mi-am luat inima-n dinti cu frica si acu a aparut asta, shit, mi-e frica, mai stau cu 2.3.3 .

    Partz Partzescu a scris ultima oară: Anti-Oprisan doesn’t stop!

  2. Chestia e ca la 2.2.1 aveam o gramada fisiere de la wordpress modificate si a trebuit sa le modific si pe alea de la 2.3.3 inainte sa le bag pe ftp, acu iar aceasi munca sa modifica alea. Oricum l-am bagat deja pe blogul ala de test cu download-uri si mere normal numai ca arata ca dreaq.

  3. Gata am bagat si eu 2.5 , ma gandesc daca sa bag si eu comment luv ca-i intersant.

    Partz Partzescu a scris ultima oară: Comentariile mele sunt spam?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.