Skip to content

The Real Blegfather

În ultimele 2 zile am primit câteva cereri de adăugare în diverse liste de Yahoo! messenger. Trec peste faptul că orice astfel de cerere ar trebui să vină în urma unei minime conversaţii, măcar un “salut, eu sunt bloggeru’ Jiji şi vreau să te am în lista de contacte pe mess”. Trec şi peste faptul că nici n-am apucat să dau curs vreuneia dintre cereri şi am şi început să primesc mass-uri bloggeristice (d-alea care te anunţă ce articole de mare angajament au mai apărut pe blogul lui X).

N-o să trec însă peste un alt fapt (oarecum amuzant de altfel), şi-anume că am descoperit cine e adevăratul blogfather. Nu, nu e cine credeaţi voi, e altul, care deţine şi copyright-ul pe denumirea respectivă din câte se pare.

blogfather1

Cred că trebuia să-l adaug, câţi au onoarea de a conversa pe messenger cu adevăratul blegfather? :))

5 thoughts on “The Real Blegfather”

  1. Of, nu este tatal nimanui zoso, nu exista the father of bloggers :) , oricum aiurea ca nu a zis cine e :) cum de nu te am in lista de mes? acu te pun…

  2. Stiu cine e blegfather asta mic, nici nu trebuia sa zica :D
    Apare el pe-aici pana la urma…
    PS: nu e vorba de zoso, in caz ca asta ai inteles, ci de unul care scrie de vreo 2 luni da’ deja are trademark pe “blogfather”, dupa cum se vede.

  3. Stiu ca nu era zoso. Scriu de pe iPod si este stresant ca imi schimba cuvintele cum vrea el…kkt de browser. Pe zoso il am si nu are asa.

  4. modifica postul, sterge partea naspa din el.

    Partz Partzescu a scris ultima oară: “E stilul nostru, e stilul oprisan, g’yeah!” luat la misto!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.