Skip to content

Stingem lumina?

Ora Pamantului 2008Pe 29 martie 2008 între orele 20 şi 21 voi stinge şi eu lumina, alăturându-mă milioanelor de oameni care vor să atragă astfel atenţia asupra schimbărilor climatice. De asemenea, voi încerca să respect cât mai multe dintre cele 10 recomandări făcute de EcoMagazin aici (mai puţin pe cea cu mersul pe jos sau cu transportul în comun, pentru prima variantă sunt prea leneş iar pentru a doua trebuie să am nasul prea înfundat – vine căldura şi nu toată lumea din RATB a auzit de apă şi săpun).

Şi pentru că Lorand Minyo a avut ideea de a promova evenimentul sub formă de leapşa, îi provoc pe INconstantIN, L3ST şi Partz Partzescu să se alăture celor care sting luminile pe 29 martie 2008 între orele 20 şi 21. Încărcaţi acumulatorii la laptop-uri din timp dacă aveţi chef de blogărit în ora aia, da? :)

PS: N-am înţeles dacă domnul Minyo scoate din priză şi serverele din datacenterul SimpliQ… :D


Citeste si...

10 thoughts on “Stingem lumina?”

 1. Ma alatur cu tot sufletul meu mare de om cu simt civic si nu numai:D! Bine ca HP-ul meru rezista 2 ore si ceva altfel:))!

 2. bine, bine INconstantIN dar router-ul tau tot pe baterii merge? serverele de net tot pe baterii?
  Claus ai dreptate dam foc la lumanare si scriem :) , nu te supara dar raspund maine la aceasta leapsa, ca sa vad exact despre ce este vorba.

 3. Salvează draft în Windows Live Writer şi-l publică după ora 21. :D
  Leapşa e simplă: te alături “mişcării”, scrii despre ea şi provoci alţi bloggeri să facă la fel. “Spread the word”, cu alte cuvinte…

 4. Aprinde becu’ omu’. Eu nu sting lumina decat daca e sa “get it on” sau plec din casa. Oricum, folosesc becuri economice asa ca salvez natura in mod constant :D

  L3ST a scris ultima oară: Hitman ( 2007 )

 5. Stati linistiti, serverele vor sta la curent. Nu de alta, dar decat sa consume motorina mirificul generator, mai bine folosim curent “verde” de la centrala de la Tarnita :)

  Intr-adevar, luminile vor fi stinse, la fel si tot ce nu este absolut necesar, in solidaritate cu cei care vor face acelasi lucru la data si ora mentionate.

  Lorand R. Minyo a scris ultima oară: Dezbracatul in Public

 6. gata ti-am raspuns, stingem luminile, nu stiu de ce nu a aparut trackback-ul :(

  Partz Partzescu a scris ultima oară: Se sting luminile pe 29 martie 2008?

 7. Trebuia aprobat trackback-ul, fiind primul venit de pe blogul tau.

  Multumesc pentru precizare Mr. Lorand Minyo, m-am linistit :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.