Skip to content

Spam sexy, sait şi mai sexy

Ieri am primit un spam mişto, de la o agenţie de modelling. Spun mişto pentru că includea un .pps cu vreo 30 de gagici, modelele agenţiei după câte am înţeles din e-mail. Gagicile una şi-una, pozele decente dar sexy, una peste alta nu m-a deranjat mesajul nesolicitat.

Buna Ziua,
Atasat veti gasi un Slide Show cu o parte din modelele noastre – Targuri, Prezentari de moda, Reclame, Hostess, Sampling, Aparitii in reviste, Impresariat artistic, (Andra, Pepe, Mihai Traistariu si multi altii), Organizari evenimente, Petreceri aniversare, si tot ce tine de domeniul respectiv.

Sait inexistent

Curios din fire am purces la o mică investigaţie, mai precis am încercat să intru pe saitul agenţiei respective pentru a vedea mai multe poze cu gagici, în cazul în care ele existau. Şi probabil că aş fi văzut, dacă saitul în sine ar fi existat, numai că, aşa cum se vede din poza de mai jos, domeniul este încă liber.

Sait inexistent

Habar n-am cine-i impresariază pe Andra, Pepe şi Mihai Trăistariu dar mă îndoiesc sincer că agenţia care mi-a trimis frumoasa prezentare cu gagici sexy. Firma există, probabil că gagicile din poze sunt modele, sunt curios însă dacă măcar ele lucrează cu agenţia catifelată care promovează un domeniu liber şi un sait inexistent.

Sait nu, firmă da

Stimaţi impresari, îmi puteţi trimite în continuare poze cu gagicile voastre (eventual dezbrăcate, dacă nu e deranjul prea mare), da’ înregistraţi naibii şi domeniul ăla dacă tot îl promovaţi!

Sait inexistent

2 thoughts on “Spam sexy, sait şi mai sexy”

  1. daca vrei sa vezi poze cu gagici goale de la agentia velvet models, trebuie sa intri pe velvetmodels.lt ;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.