Skip to content

Furăciuni şi prostie

Ziceam de nişte ciorditori zilele trecute şi de cât de important mă simt că mi se fură însemnările. Între timp am descoperit că sunt alţii şi mai importanţi, cărora li se fură cam tot conţinutul, zi de zi. Inclusiv articolele în care-i înjură pe ciorditori. :))

Stupid people

Prostie crasă, nene… Merită cu prisosinţă eticheta stupid people!

5 thoughts on “Furăciuni ÅŸi prostie”

 1. toate blogurile si siteurile interesante sunt furate. Nu de alta, dar mai nou se poate masura calitatea unui site/material in functie de cat este de plagiat.

 2. Nu-s furate numai alea interesante, la noi se ciordeste orice. Post-ul meu care a aparut acolo era interesant doar cel mult pentru mine si cu toate astea a fost preluat, ca doar feed-ul e la liber. La noi se fura orice rahat, pentru a avea cat mai multe pagini indexate in Google.
  Imi place ca nenea cu “agregatorul” respectiv si-a suspendat porcaria pe motiv ca “blogosfera romaneasca inca nu este inca destul de matura/civilizata”. Pai cum sa fii civilizat cand unii fac continut intr-o zi cat altii in 10, fara a misca un deget?
  “Se vrea un site gratuit, cu linkuri gratuite spre bloguri bine scrise in scopul ajutarii blogosferei.” Cu ce-l ajuta pe unul ca zoso faptul ca i se preia continutul de catre un site obscur, chiar daca are link catre el? Cu ce ajuta orice blogger faptul ca i se preiau integral articolele, nu doar titlul (cu link catre articolul original pe el) si un rand – doua cum fac agregatoarele decente?
  Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul – copiezi cu nesimtire, vezi ca n-a tinut, inchizi site-ul si concluzionezi ca lumea e rea si necivilizata. :))

 3. evident, afirmatia mea era ironica. Duplicat contentul poate avea consecinte dezastroase in serps, iar uneori il poate afecta cel mai tare nu
  pe plagiator, ci pe autorul original. Ce te faci cand plagiatorul se pozitioneaza mai bine decat tine in serps pentru anumite cuvinte cheie care te intereseaza?
  Feedul poate fi controlat cat de cat. Dai si tu sa arate numai 30% dintr-un articol.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.