Skip to content

Cenzurăm parţial?

Acum câteva zile, butonând de zor telecomanda televizorului, am nimerit pe ProTV taman când era emisiunea lui Măruţă. Nu prea sunt fanul acestui Teo Trandafir masculin cu gagică mişto şi relaţii prin lumea bună dar mi-a atras atenţia un nene cam sărit de pe fix, acrobat pe la Circul Globus la o vârstă destul de înaintată. E, nenea ăla avea un tricou Adidas pe care proteviştii lipiseră o bandă adezivă neagră, pentru a ascunde sigla firmei respective. Să nu facă reclamă, vezi Doamne, că atât aşteaptă CNA-ul.

Nenea era caraghios rău cu tricoul ăla cenzurat, poate de-aia mi s-a şi părut că avea ceva doage lipsă, dar aşa-s regulile, publicitatea numai în pauze şi marcată corespunzător. Întrebarea mea ar fi: dacă n-au voie să arate nici măcar un tricou de firmă pe post, cum de li se permite să dea ştiri despre Nokia, Ford sau Mercedes, pronunţând numele firmelor respective şi afişându-le pe ecran? Nu-s expert în reglementările CNA-ului, poate una e interzisă şi alta e permisă, dar mi se pare aiurea să lipim scotch negru pe tricourile invitaţilor şi în acelaşi timp să vorbim la ştiri despre marile companii mai sus menţionate, făcându-le astfel reclamă.

Sau sunt eu aiurea?!


Citeste si...

2 thoughts on “Cenzurăm parţial?”

  1. Cenzura asta e numai de suprafata, tot se mai scapa pe la astfel de emisiuni cate o sticla de fanta sau sprite, cate un telefon mobil nokya sau alte minutatii de genul asta. Ar trebui sa cenzureze tot ecranul :).

  2. Nu scăpările mă deranjează pe mine ci faptul că suntem mai catolici decât Papa. Arăta ca dracu ăla cu tricoul plin de scotch, mai bine-i puneau alte ţoale decât să-l bage aşa în direct.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.